Kjære gjester!  Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen! På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd! Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.  Derfor ber vi om følgende; Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE . Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!  Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Kjære gjester!

Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen!

På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd!

Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.

Derfor ber vi om følgende;

Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE. Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!

Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Uhørt presenterer: Bassetband + Support: Lars Dybvik

Uhørt presenterer: Bassetband + Support: Lars Dybvik

Bassetband er fra Oslo. Bandet spiller egne låter i sjangeren pop, rock og country. Tekstene er på morsmålet. 

Bandet består av Pär Basset på gitar og sang, Tor Linckert på trommer, Inge Ztøy på bass og sang, og Erwin Eastercourt på tangenter. 

Viktige inspirasjons kilder er bla Beatles og Tom Petty, og det kan nok høres i musikken deres. Singlen PÅ TIDE Å GÅ spilles nå på NRK, og dette skal feires! Support er Lars Dybvik, en spennende pianist som også spiller egenkomponert musikk. 

Musikk:
https://open.spotify.com/album/0SuRcxlYao0x5CnzHNo48p?si=vmOEttYlSMeZ1VUmDTEkHA

Et underhold publikum er målet!

Cc: 100,-
ID: 20-år

Juleimpro på Uhørt

Juleimpro på Uhørt

Ring julen inn sammen med oss på Uhørt 19. november! Forvent ikke bare improteater, men også impromusikk - med juletema selvsagt. Vi garanterer masse latter og julestemning på høyt nivå. Ta en pause fra eksamensjobbing denne kvelden og kom le med oss! 

Fortsatt ikke overbevist? Alt overskuddet går til veldedighetsorganisasjonen Alternativ Jul, så om ikke annet kom og støtt en god sak! Det vil også være åpent for donasjoner.

Skuespillere og band blir annonsert fortløpende.

CC: 75,-
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/7192-juleimpro-pa-uhort
Aldersgrense 20+

Uhørt presenterer: Dance Commander

Uhørt presenterer: Dance Commander

Gikk du glipp av releaseparty? Eller var du der og går enda og nynner på basslinja til Discolicious og vil ha mer?

Da er dette medisin for akkurat deg!

Dance Commander inviterer til hyggelig aften på Uhørt tirsdag 20.november. Det blir masse bra folk, muligheter for å ta seg en fortreffelig matbit, og gode greier I glasset. Og naturligvis, feiende flott musikk må vite!

Etter et fantastisk releaseparty har Dance Commander ønsket å se familie og venner igjen så snart som mulig, og dette er kvelden godt folk.

Dette er siste konserten I Oslo dette året, så vi oppfordrer alle til å ta turen. God mat, god drikke, knakende musikk og herlige mennesker - blir ikke særlig bedre enn dette?

Support for kvelden annonseres snart.

Dance Commander loves you, baby! ♥

Uhørt presenterer: Christine Balk + supp: Pegah

Uhørt presenterer: Christine Balk + supp: Pegah

Christine Balk (26) er en rykende fersk, men allerede dreven artist! Sammen med bandet sitt leverer hun energisk og sprudlende POP med en touch av RnB, deilige beats, frekke synther og masse girl-power! En følsom og intens vokal utført av en særegen stemme med overflod av personlighet. Et friskt pust i en ellers kommersiell sjanger, en artist du lett vil kjenne igjen!

Christine slapp for kort tid siden, sin 3. singel "No Good For Me", en låt som hadde premiere på p3 og som blant annet gikk rett inn på Spotify sine spillelister "New Music Friday", "Don´t Miss a Thing" og "Indielista" mm. 

21. Oktober står hun på scenen på Uhørt, og hun har med seg fullt band og både nye og gamle låter!

Trommer: Daniel Gundersen
Bass: Markus Gundersen
Gitar: Anders Hekneby
Keys: Edvard Helvig
Kor: Oda Lilleøkdal og Ragny Kvangarsnes

Hør musikken til Christine Balk på Spotify: http://bit.ly/ChristineBalkSpotify 

Pegah er en artist og låtskriver som gir musikk med innslag av Rnb/soul. Hennes kreative røtter innenfor kunst er et av hennes sentrale inspirasjonskilde innenfor musikk. Hun lar seg inspirere av artister som Amy winehouse, Jhene aiko og H.E.R.

Cc: 130 kr
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/7215-christine-balk
Id: 20-år

NM-finale i slampoesi!

NM-finale i slampoesi!

Hvem blir ny norsk mester i slampoesi?

Fredag 23. november arrangerer Foreningen !les NM-finale i slampoesi på Uhørt i Oslo. Til finalen kommer vinnerne fra de ulike delfinalene rundt omkring i Norge. Navnet på finalistene vil fortløpende bli lagt til i eventet. Følg med!

Winding Road - Release!

Winding Road - Release!

Winding Road har brukt våren i studio, og er nå klare for å slippe sitt debutalbum!

Bluegrass/americana-trioen lar seg inspirere av tette harmonier, akustiske toner og melankolske tekster. To av medlemmene har tidligere spilt sammen i bandet Sweet Marie, hvor de fikk utvikle seg på både instrument, vokal og som låtskrivere. Da Erlend S. Hølland (Lucky Lips) ble med på bass og vokalharmonier ble bandet komplett! Mellom seg trakterer de gitar, mandolin, autoharpe og kontrabass, men det er vokalen som står i fokus i det nedstippede lydbildet. 

Trine Skullestad Hølland – Vokal, gitar, autoharpe
Øyvind Fredriksen – Gitar, vokal, mandolin
Erlend Skullestad Hølland - Kontrabass, vokal

CC: 150,-
ID: 20 år

Uhørt presenterer: IDA & GUTTA releasekonsert

Uhørt presenterer: IDA & GUTTA releasekonsert

4. desember slipper Ida & Gutta sin debutplate PITSTOP og i den anledning smeller de til med releasekonsert og full fest på Uhørt samme dag. 

Ida & Gutta er et Oslobasert art-rockband.

Support TBA. 

Dørene åpnes kl 20.00
CC:
- Ordinær 100 kr
- Student 50 kr 
ID: 20 år

Uhørt presenterer: Simen Loe

Uhørt presenterer: Simen Loe

Simen Loe Music ga ut sitt første soloalbum den 14. september 2018 på Mother Likes It Records. 
Loe hadde i forkant gitt ut fire singler som fikk mye oppmerksomhet. To av singlene gikk rett til topps på iTunes sine Americana og Country-lister. 

Låtene har blitt jevnlig spilt på NRK P1 og Ordentlig Radio. For plata har Loe fått gode anmeldelser i inn- og utland. 
Blant annet fikk han terningkast 5 fra Drammens Tidende som uttalte at: "Musikken er en god del inspirert av Nick Cave, og Loes vokalstil minner meg om Mark Lanegan. ... alt i alt er "Pioneer" et velprodusert og velspilt debutalbum som bør hevde seg i Norge."

Den viktigste oppmerksomheten Loe får er imidlertid fra lytterne selv. Venner, familie, bekjente og helt ukjente mennesker har tatt kontakt direkte med Loe for å fortelle han hvordan musikken rører dem. 

Loe er opptatt av å formidle tekster i kombinasjon med å skape et unikt musikals landskap, for på den måten skape et uttrykk som oppleves ærlig og ekte for lytteren uavhengig av hvem denne lytteren er. 

Musikalsk er kanskje den beste beskrivelsen på musikken atmosfærisk americana. Loe streber etter å blande sjangre som americana, country, singer/songwriting og rock. På selve albumet har Loe selv lagt vokal, mens han har fått hjelp av erfarne musikere til å legge resten av arrangementet. 

Simen Loe stiller med fullt band på Uhørt: 
Ola Foss Eriksen: gitar
Bjørn Thomassen: bass
Mats Mæland Jensen: trommer
Ove Westerhus: piano 

Sjekk ut musikk: Spotify: https://open.spotify.com/artist/3XvxJQdGjeLDnQ5zvTyAIw?si=_YoRc2YFTO65MooxwJBnNw

Hjemmeside: http://simenloe.com/

Cc: 100,-
ID: 20-år
Velkommen ♥

Heigh Chief / Uhørt // A Very Special Guest: Thomas Felberg

Heigh Chief / Uhørt // A Very Special Guest: Thomas Felberg

//Heigh Chief vender tilbake til Uhørt,
- denne gangen med sin nye bestevenn Thomas Felberg!//

BILLETTSALGET ER ALLEREDE IGANG. 
Sikre dere billetter, for vi tror på stinn brakke!

HEIGH CHIEF. har allerede markert seg på det norske og 
tyske markedet som et meget sterkt liveband. De fremfører 
egne, originale låter med energi, spilleglede og stor 
musikalitet.
Med to kritikerroste album i ryggen ser fremtiden lys ut for 
Heigh Chief.
Denne desemberkvelden i 2018 har bandet invitert med sin nye venn og største fan, Thomas Felberg.
Rockeren, programlederen og entusiasten Felberg lover å løfte taket på Uhørt og bandet ser frem til å fylle stedet med kjente og ukjente!

CC: 200 kr

Id: 20-år

Uhørt presenterer: Lefty and the Tin Can Sellers

Uhørt presenterer: Lefty and the Tin Can Sellers

Lefty and the tin can sellers spiller bakgatepastoraler, ruralelegier og katabolismer som et sobert akkompagnement til våres uungåelige stille flyt ned elveleiene til Acherons mudrete vann. Det høres da ut som en særegen country distillert ut av sevjen til en tusenårgammel eik av folklore. Musikken vil på samme tid dras ned til Dantes niende sirkel som søke opp til Augustins Civitate Dei.

Musikk: https://open.spotify.com/artist/0gDY51Noxd85dKzANiwykm?si=WjMCqwRGR5C1_csNq_LOww

Cc: 100,-
Id: 20-år
Velkommen.

S