Kjære gjester!  Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen! På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd! Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.  Derfor ber vi om følgende; Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE . Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!  Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Kjære gjester!

Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen!

På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd!

Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.

Derfor ber vi om følgende;

Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE. Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!

Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Cecilie Strømsheim + Mulo

Cecilie Strømsheim + Mulo

Main:
CECILIE STRØMSHEIM

Cecilie elsker disco og funky house så forvent en god blanding av gamle klassikere (gjerne pakket inn i ny forkledning), kubjeller og en groovy rytme!

Cecilie har nylig kommet hjem fra Southampton, der hun har
fullført Bachelorgraden i elektronisk musikkproduksjon. Så det er derfor spennende tider i vente med egne låter som skal slippes.

Sjekk ut og følg henne på Soundcloud
https://soundcloud.com/ceciliestromsheim


Warm Up:
Mulo

Chicago Truls & The Funky Five, Salvador Dassi og Kakaosimon

Chicago Truls & The Funky Five, Salvador Dassi og Kakaosimon

Ta en pause fra januarkulda og få varmen i kroppen på Uhørt tirsdag 29. januar. Tre band gjør sin entré for å lage helmax stemning med en unik blanding av hiphop, funk og spcacepop. Vi lover fet musikk og sjelsettende vibes.

Hva vil en slik amazeballz kveld koste meg, tenker du nå? Ikke mer enn 100 kr! Billetter kjøpes i døren eller her: https://tikkio.com/tickets/8126-chicago-truls-the-funky-five-salvador-dassis-og-kakaosimon
Id: 20-år

Vi ses den 29.!

***

OM BANDENE

Chicago Truls & The Funky Five har en unik, særegen stil som utfordrer sjangrene funk, jazz og hip-hop. Bandets medlemmer har på hver sin front hentet frem det de elsker i sine respektive sjangre, som har resultert i en sound ingen andre har.

Salvador Dassis særegne space pop-rock fyller alle kroker i ethvert rom. Spennende toner fra forskjellige stilarter flyter sammen i deilig harmoni, og gjør hver låt særegen utover det normale.

Kakaosimon, eller Simon Nenseter Nome er musikkstudent på deltid og produsent, rapper og musiker på heltid. Hans beats tar oss tilbake til 90-tallets laid back boom bap, men er også i det klart jazzinspirerte landskapet, eller low key jazzy som han selv ville sagt. Uansett hvem du er eller hvor du kommer fra er Kakaosimons bangin’ beats garantert det feteste du har hørt.

Uhørt presenterer: Helmer

Uhørt presenterer: Helmer

Helmer er et sjarmerende skrableband fra Oslo med sanger på norsk som treffer deg rett i sjela. Sangene handler om alt fra hjertesorg og festing til Dagbladets tidligere så famøse kommentarfelt. 

Bandet består av Ragna Ødegaardshaugen, Merete Skeimo, Åshild Homb og Anniken Stabbetorp. Helmer gleder seg til å feire at 2019 virkelig er i gang, spille noen gamle slagere og vise fram nytt materiale.

Facebook: https://www.facebook.com/bandhelmer/ 

Spotifylink: https://open.spotify.com/album/6Xfm2gm1fA158a0vTqNH4k?si=MJveP29YTeqFPZRvVUMcwg&fbclid=IwAR3wiGQ5J_TGVUqLzth321JtvpWy7O4G9QCSuhtVAJjDkolROQvkw0HIpfA

Cc: 100 kr
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/7964-helmer
Id: 20-år

SLAM! på Uhørt

SLAM! på Uhørt

SLAM!poesi lever godt på Uhørt! Martine Næss Johansen ønsker deg velkommen til SLAM! på Uhørt!

Vjolla Elisa Sibel Emiri setter tonen

Det blir selvsagt nok kjærlighet til at det vil renne ut av Strøget i begge ender.

Ta med deg en tekst du har lyst til å fremføre. Ta med en venn som du har lyst at skal høre. Ta deg en øl ved baren og finn et sete tett opp mot scenekanten. Husk å klemme poeten som ga deg mest glede, sorg, latter, sang, solskinn eller storm.

Cc: 50 kr
Id: 20-år

BISÅN // Release Party

BISÅN // Release Party

18.Januar slipper BISÅN sin etterlengtede skive og det skal feires med ett intimt og energisk rockeshow på Uhørt 6.Februar!

BISÅN ble startet i mars 2015 med intensjon om å rocke løs på en enkelstående konsert. To år senere er gutta i full gang med innspilling av debut-album. Første singel “Sink The Sun” utgitt 19. Mai 2017 gir en smakebit på hva BISÅN handler om. Med inspirasjon fra band som Rival Sons, Royal Blood og Led Zeppelin gir bandet også plass til en pop-sensibilitet som minner om artister som James Bay og John Mayer. Trioen har brukt de to første årene av sin levetid som et klassisk garasjeband, låst inne på en hytte i fjellet hvor blod, svette og tårer har blitt lagt inn i å perfeksjonere låter og sound. Nå er BISÅN endelig klare for slippes ut på beite.


Spotify: https://open.spotify.com/artist/2419Zyscu06IjTPOgF1XXB?si=M8sp9jThTo-SYyzqhvF6_w

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3HspMlf8a6o

Facebook: https://www.facebook.com/bisanbandet/
Id: 20-år

Uhørt presenterer: MayRahKee

Uhørt presenterer: MayRahKee

MayRahKee stormer inn på den norske jazz-scenen med en av de sterkeste stemmene i norsk undergrunn akkurat nå. Prosjektet frontes av 23 år gamle Vilde Skjerdal - som fremstår på scenen som et mytisk vesen med en kontrollert villskap i den dype stemmen.

Musikken er preget av gjennomtenkte komposisjoner og en smakfull blanding av jazz, soul og hiphop. Stemmen til Vilde er moden og leken på samme tid, mens hun stødig eksperimenterer med rytmene i musikken. Beaten lener seg godt inn i hip hop og neo-soul, og beveger seg samtidig fra laidback groovestruktur - til å løpe avgårde i rasende deilig fart.

MayRahKee er et ferskt navn i musikknorge, som allerede har opparbeidet seg store forventninger etter debuten på Kongsberg Jazzfestival - som ble direktesendt på NRK Jazz, og presentert på P2’s Jazzklubben.

Debut albumet "To The Core" slippes 22.02.2019.

Cc: 100,-
Id: 20-år