Hege Øversveen II Borgar Storebråten II Rossman

Hege Øversveen II Borgar Storebråten II Rossman

Von Werden Sessions Presenterer:

Vi gleder og helt sykt til å få inn Von Werden Sessions første trippelkonsert, med denne herlige buketten! 

Hege Øversveen

Er nå ute med sitt andre album ”goodbye yellow roses”.
Americana-musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom rock,country og pop. Hvor formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer publikum. Hege omtaler scenen som sitt ”happy place” og trives like godt i små intimsettinger som på større festivalscener. Sterke, frie og pompøse tekster, ispedd vakre melodier drar deg inn i hennes univers. Noe som også har blitt varemerket hennes.

Våren 2012 markerte hun seg som finalist i The Voice på TV2. 
Så kom debutalbumet. "You Don't Know Me". Dette lå 7 uker på VG-lista og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske albumene i 2013.”
Hun vokste opp med å dilte etter sin turnerende far, og hun har alltid hatt et naturlig drag mot scenen. 
Etter at hun i 2010 ble kjent med flere musikere fra Nashville, var det ikke lenge til hun befant seg i et studio på den legendariske Music Row for å spille inn sin første ep med fire låter.
Nå reiser hun stadig tilbake dit for å finne inspirasjon, skrive låter og jobbe i studio.


Rossman

Har bemerket seg som noe litt annerledes i det vide landskapet blant norske artister og låtskrivere. Med teft for rim og rytme tar han for seg de dagligdagse følelsene og normene i det moderne samfunn, samt de store spørsmålene som den unngåelige kjærligheten, alt observert litt fra siden med skråblikk, sjarm og humor i alvoret. Her er det stemningsgaranti! 

Med singler som FRIARBREV og LYKKELIG som har blitt spilt på P1, P3 mm. kommer Rossman nå sammen med gitarist Edvard Sundquist og serverer en deilig, nedstrippet konsert proppfull av sjarm og stemning. Vel møtt. 

Det har summet lenge om Borgar Storebråten og hans musikk. 
«Mitt Liv som Erik» har allerede kastet terningen på debutsingelen - og den endte på terningkast 6 og han sier blant annet: «Debutant med kraft. Dusty Roads er lett å forholde seg til, med treffsikker melodiføring og et innbydende arrangement». 

Borgar skriver fengende Americana låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske roots musikken.

ID 20 år

Cc 50,-

Upolert Presenterer: Stadtverk

Upolert Presenterer: Stadtverk

30.04 slipper Stadtverk sitt nye album Ein Lætt Paranoia. 

Med dype tekster sunget på den særegne Brønnøydialekta presenterer Stadtverk noe av det nyeste innen nordnorsk rock. Her serveres ikke ”helikopeter” og fisk, men hardtslående rockelåter med nedslagsfelt langt utover Helgeland.

Albumet er satt i en storslagent gitarbasert natur, med et tekstunivers som tar for seg en rekke utfordringer med det å være et enkelt menneske i en hypermoderne tid.

Ein Lætt Paranoia gis ut i samarbeid med All Good Clean Records´ nyeste satsning, Rotor Records. Albumet er innspilt og produsert av Stadtverk, mikset av Håvard Soknes ved Sørgården studio, og mastret av Magnus Kofoed ved Brygga Studio.

Musikk: https://soundcloud.com/user-942049149/hjaelp-te-sjolhjaelp/s-7DNCZ

Stadtverk består av:
Remi André Slotterøy
Kristoffer Iversen Tønder
Johannes Rosmo Kuvås
Magnus Hoem

CC: 100 kr
ID: 20-år

Blæsta Impro- Jentene mot guttene

Blæsta Impro- Jentene mot guttene

Denne kvelden vil jentene kjempe mot guttene!

To lag med skuespillere/komikere/tv fjes/ dansere vil kjempe mot hverandre om å få flest poeng i nye og gamle improgrener.
Vi aner ikke hva som kommer til å skje, men vi vet det blir underholdende!
- Showstart 20:30 til ca. 22.30
- Afterparty!

Host:
Nils- Erik Flatø

Jentene:
Linda Holter Mork
Hina Zaidi
Idun Daae Alstad

Svart lag:
Bhkie Male
Ayaz Hussain
Thomas Burmester Kleppe

CC: 80 kr
ID: 20

Upolert presenterer: Thale Log Skage + supp: Jenny Zett

Upolert presenterer: Thale Log Skage + supp: Jenny Zett

Thale Log Skage (22) slipper endelig musikk og vil feire det med dere! 

Hennes helt nye EP "Intro" er en introduksjon til hva man kan forvente i fremover hos Thale, starten på et nytt kapittel! EP-debuten består av egenskrevne låter på norsk som hun karakteriserer som pop med ett organisk og levende lydbilde.

Musikerne på Epen er kompet til dyktige musikere fra UIA supplert med veteranene Doug Belote og John Dymond som jobber med Bruce Cockburn, KD Lang, Rickie Lee Jones, Dr John, Jerry Douglas mfl . Epen er produsert av Thales far Arne Skage (Reidar Larsen , Eriksen, Thomas Dybdahl, Myrull, Joe Rusi mfl)

Thale har gjestet på scenen med artister som Lido og Oslo Ess. Hun har hatt oppvarmingsjobber for Oslo Ess, Casa Murilo og Comet Kid. Thale Log Skage debuterte uoffisielt som 18 åring med låten Tired Heart som i øyeblikket har 11.5 tusen avspillinger på hennes soundcloud-profil, en låt som ble karakterisert som “En nydelig låt som minner om Ed Sheeran og Lucy Rose, og som gir fine forventninger til hva vi kan vente i fremover i form av små sangperler fra Thale” .

SPOTIFY: https://goo.gl/16HsNV
FACEBOOK: https://www.facebook.com/thalelogskage/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thaleskage/
HJEMMESIDE: http://thale.skage.com/
 

Support:
Jenny Zett er en Oslo-basert låtskriver, med låter om de følelsene vi kanskje ikke prater så mye om. Musikken ligger i området mellom alternativ rock og singer/songwriter, og kan for eksempel minne om tidlig Coldplay. Med seg har hun sitt faste band, som lover interessante arrangementer og deilige akkorder. 


CC: 70 kr for student (ta med studentbevis)
100 kr ordinær billett

ID: 20-år
Velkommen.

Uhørt presenterer: Sjarlatan og Skovveien

Uhørt presenterer: Sjarlatan og Skovveien

Sjarlatan og Skovveien inviterer til slippfest på Uhørt! 

SJARLATAN
Høsten 2016 møttes fire gutter fra Bodø, Trøgstad, Vinstra og Ålesund på Universitet i Oslo. Siden den gang har de sluppet debutsingelen "Et sted i byen" under navnet Sjarlatan, og i juni slipper de sin første EP "Alternative Fakta". 

Sjarlatan henter inspirasjon fra norske band som Raga Rockers, The Aller Værste og Honningbarna, til de store britiske rockebandene som oppsto på starten av 2000-tallet. Musikken kan beskrives som energisk, muntermelankolsk, dansbar og med masse glimt i øyet. 

SoME: 
https://open.spotify.com/artist/5Yp1pjMoYvBaOj9OUXbir4?si=vwpS_ItQSgefWlE50nYyxg 
https://www.facebook.com/Sjarlatan/ 
https://www.instagram.com/bandet_sjarlatan/ 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

SKOVVEIEN
4 unge menn. 4 soverom. 669 venner. 

Skovveien sprang ut av gjengen som forma seg rundt guttekollektivet i Skovveien vinteren 2017. Inspirert av alt fra gamle Jokke-skiver til nyere Anderson Paak-skiver, skrev gutta en variert og deilig låtkatalog, og bestemte seg for å starte band. 

Kort tid etter første øving signerte guttegjengen med kulturkollektivet Hoppla Hesten og smalt ut første låt, indie-bangeren ”Om jeg Bryr Meg” med musikkvideo i februar 2018. Måneden etter debuterte Skovveien på scenen med å varme opp for Anna of the North på Helga Hele Uka-festival. 

Guttegjengen er nå i studio for å spille inn EP’en ”ET GUTTEHJEM” + to singler; ”Dødtid” og ”Magadrag”. 

SoME: 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3hcSdBe4AKjSp4WmFud6pD?si=fez_nT_LTKy1RVwPvdAzQQ
Instagram: https://instagram.com/skovveien
Facebook: https://facebook.com/skovveienband

CC: 50 kr for studenter (ta med studentbevis)
100 kr ordinær pris
ID: 20-år

 Emmure (Supp: Turn The Tables) Oslo

Emmure (Supp: Turn The Tables) Oslo

Den kontroversielle gruppen Emmure fra Queens, New York (USA) har siden 2003 skapt en enorm kult av fans fra hele verden mens metal-elitistene gråter høylytt i kommentarfeltet. Etter en helomvending i line up, har Frontmannen Frankie Palmeri fått med seg nye medlemmer fra etablerte band som Glass Cloud og The Tony Danza Tapdance Extravaganza og slapp nylig albumet "Look At Yourself" som nok en gang beviser at Emmure er her for å bli. 
https://www.youtube.com/watch?v=LdEEwRN_YFk

SUPPORT: 

TURN THE TABLES
Om det er noe metalscenen i Oslo husker godt, så er det Turn the Tablessom regjerte og banet veien for metalcore tilbake i 2010 og utover. Vi har derfor vært så heldige å fått til en reunion for denne kvelden, så dette blir eksklusivt og verdt å få med seg! 
https://www.youtube.com/watch?v=mO3S2PqSb9U

CC: 275,- / ID: 20-år