Takk for at dere besøker Uhørt!

Takk for at dere besøker Uhørt!

Kjære gjester!

Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen!

På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd!

Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.

Derfor ber vi om følgende;

Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE. Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!

Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Impro Torsdag

Impro Torsdag

Vår kjære Blæsta-gjeng tar seg en velfortjent pause denne torsdagen.

Vi er så heldige og har fått inn vikar!
vanligvis holder de hus på Chateau Neuf, men akkurat på torsdag 19.september har vi fått "låne" denne fantastisk, dyktige gjengen.

Improvisasjonslek og teatersport, to lag kjemper om heder og latter fra publikum.

Velkommen.

Cc: 50 kr
Id: 20-år

Dj chris stallions // Throwback Thursday

Dj chris stallions // Throwback Thursday

Throwback Thursday - Oldschool / Newschool

Genre:
Soul
Funk
Hip Hop
RnB
Reggea
Dancehall
Afrobeat

\\ Dj Fmc //

\\ Dj Fmc //

Nå er det party time! Vi starter kl.22 med noen av byens beste house & urban dj’s. Bli med og opplev topp stemning og good vibes.

Free entrace
+23 after 2300

DJ FMC

DJ // Music producer // 2 x Red Bull 3style Champion Norway // Son Of Light Tour DJ

DJ FMC fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk scenetilværelse, skapes en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.

Han er en etterspurt DJ som spiller på festivaler, klubber og eventer, og mestrer å treffe et bredt publikum. Høsten 2016 spilte han for TV-programmet Stjernekamp på NRK, og er fast DJ for rapperen Son of Light. Han har turnert med Karpe Diem, nykommeren Cezinando og artisten Sandra Lyng.

Under sitt eget navn Sebastian Emes produserer han musikk som har høstet god kritikk. Han har gjort remixer for Sandra Kolstad og Son of Light. Og har i tillegg til det sluppet singlene "Too young" og “Devil in the Sky”, som fikk rotasjon på NRK P3.
Siste singel han slapp "Keep On" har nå nådd over 275.000 streams på Spotify.

DJ FMC har en lang liste med spillejobber bak seg. I Norge har han spilt på blant annet Hovefestivalen, Øya Natt og Slottsfjell. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene. Blant annet til New York og radioprogrammet The Rub, som er kuratert av Brooklyn Radio med selveste DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt i Australia, og vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Nederland, Danmark og Sverige.

\\ Andre Bravo //

\\ Andre Bravo //

Nå er det party time! Vi starter kl.22 med noen av byens beste house & urban dj’s. Bli med og opplev topp stemning og good vibes.

Free entrace
+23 after 2300

Uhørt sjekker ut!

Uhørt sjekker ut!

Uhørt sjekker ut! Er ett nytt konsept hvor vi åpner scena for at band/artister kan teste ut nytt materiale, ny bandkonstellasjon eller en pre-prod til turné for eksempel.

Har du lyst til å spille på Uhørt sjekker ut, send gjerne en mail til silje@strogetbooking.no

Tirsdag 20.september er vi så heldige og få sjekke ut: Linn Isabel Eielsen, Elvira Adelvinge og Shoulder pads.

Går det egentlig an å bli voksen, og hvorfor er det sånn at gutter bare slutter å svare på meldinger når de går lei? Er det noen som har kontroll, eller tror vi bare at noen har det?

Linn Isabel Eielsen er en musiker, slampoet og tegneserieskaper fra Haugesund. Med et stort repertoar av egenkomponert musikk og en sjarmerende scenetilværelse inviteres publikum inn i livet til en relativt tilfeldig ungdom, med relativt mye på hjertet. Skråblikket leveres gjennom både musikk, spoken-word og tegneserien L-innsikt som går ukentlig på trykk i flere aviser og på instagramprofilen @Linnsikt.

Linn har tidligere opptrådt på diverse visefestivaler og arrangementer, mottatt Sondre F. Dales minnefondstripend, Haugesund Sparebanks kulturpris, Drømmestipendet og varmet opp for Vamp. Hun ble også vestlandsmester i slampoesi (2017). Hennes første utgivelse er singelen "Mango i syden" (2019) som er ute på alle streamingtjenester, og EP-en "Skrubbsår" kommer ut den 26. september.

Musikk:
https://open.spotify.com/track/1fm9aNIWhHuwQzuFNlr3Xr?si=BBdedEGdTT-Pz-E4p5ylNg

Instagram:
www.instagram.com/linnsikt

Elvira Aldevinge är en låtskrivare och sångerska från Malmö, numera bosatt i Oslo, där hon samlar på melodier som känns spännande. Med hjälp av gitarren och pianot försöker hon skildra de känslor du gärna välkomnar men också de du helst vill undvika i ett singer/song och pop-inspirerat landskap med ingredienser från jazzen. Nu har hon några rykande färska låtar som är redo att möta nya öron.

Musikk:
https://open.spotify.com/artist/0562bNXeH2PXRz2qQPHCCl?si=5-HNBxvGRZmdT1QyU-K8Ow

Instagram: https://www.instagram.com/elviraaldevinge/

Shoulder Pads
Tre søskenbarn
To systrer
Ein gitar
Ein bass
Eitt trommesett
Post- punk

Shoulder Pads består av Maren Kvamme Hagen, Anders Roald Kvamme og Eline Kvamme Hagen.

Gratis inngang.
Id: 20-år

Mari Solberg - slippkonsert og lyttefest

Mari Solberg - slippkonsert og lyttefest

Etter iherdig jobbing med musikere og produsent i New York er Mari endelig klar for å slippe EP'en "Just enough time". De som har hørt Mari før vet at det stort sett er henne og gitaren i lydbildet med fokus på tekst og rene melodilinjer. Nå har hun fått fullt band med seg på plata, så selv om låtene kanskje er kjente for noen er sounden ny!

Med studiomusikerne fortsatt i New York vil Mari denne kvelden spille en konsert solo som hun pleier, før vi sammen får mulighet til å lytte på plata - FØR den slippes fredag 27.september. En eksklusiv førlytting der altså!!!


Dørene åpner kl.19
Konsertstart kl.20

CC:100,-
Kjøp gjerne billett på forhånd:
https://tikkio.com/tickets/10923-mari-solberg-slippkonsert-og-lyttefest
Id: 20-år

SLAM! på Uhørt

SLAM! på Uhørt

SLAM!poesi lever godt på Uhørt! Martine Næss Johansen ønsker deg velkommen til SLAM! på Uhørt!

Vjolla Emiri setter tonen

Det blir selvsagt nok kjærlighet til at det vil renne ut av Strøget i begge ender.

Ta med deg en tekst du har lyst til å fremføre. Ta med en venn som du har lyst at skal høre. Ta deg en øl ved baren og finn et sete tett opp mot scenekanten. Husk å klemme poeten som ga deg mest glede, sorg, latter, sang, solskinn eller storm.

Cc: 50 kr
Kjøp gjerne billett her: https://tikkio.com/tickets/11702-slam-pa-uhort
Id: 20-år

Jenny Zett II Jørn Trollebø

Jenny Zett II Jørn Trollebø

Jenny Zett

Oslo-basert låtskriver og artist, med låter om de følelsene vi kanskje ikke prater så mye om, og et fokus på tankevekkende situasjoner og øyeblikk. Musikken ligger i singer/songwriter-landskapet med elementer fra alternativ pop. Store inspirasjoner for låtskriveren er artister som Dodie, Tina Dico og mest av alt - Coldplay.

Jørn Trollebø

Ble først kjent for det norske folk i 2014, da han kom helt til finalen i Idol, og endte på andreplass bak Ingvar Olsen. Hans kraftfulle og sårbare stemme i kombinasjon med et høyt energinivå på scenen er en vinneroppskrift som han har tatt med seg videre og videreutviklet på sine to EP´r, fire singler og 200 konserter siden den gang. Ved siden av alt dette har han også videreutviklet eget sound og har nå virkelig funnet sitt sanne jeg.

Hans nye materiale er mye mer personlig enn hans tidligere arbeid, og han har også begynt å skrive på norsk, noe som også gjør at tekstene treffer lytteren hardere enn tidligere. Samtidig som at vi nå hører en mer voksen Jørn Trollebø, får vi også høre en låtskriver som virkelig har funnet formelen for ærlige tekster i kombinasjon med sterke pop-hooks!

Cc: 50 kr
Id: 20-år

MELK presenterer: TeXtduell og lansering av 80-tallet

MELK presenterer: TeXtduell og lansering av 80-tallet

MELK presenterer en skeiv litteratur-battle Uhørt!

Vi feirer det skeive kulturtidsskriftet MELKs nye utgave med en TeXtduell mellom 4 skarpskyttere. Forfatter Marjam Idriss, SLAM!poet April McKay, bibliotekar og bokanmelder Katrine Judit Urke og litteraturviter Joakim Tjøstheim møtes til duell denne kvelden, armert med sine favoritt-sitater fra skeive utgivelser fra- eller satt til 80-tallet.
All tekst er lov å lade revolverne med, være det lyrikk, sangtekster, noveller, romaner eller monologer. Publikum bestemmer hvem som skyter blink og hvem som bommer på målet. Det gjelder å underholde.

Den norske jazz-kontrabassisten Fredrik Solberg skal akkompagnere revolverkvinnene og revolvermannen.

Kom og opplev en noe alternativ form for litteraturformidling.

CC: GRATIS
-----

For å komme i stemning kan vi si litt om denne utgaven av MELK:

1980, «det glade 80-tallet», er ikke mulig å oppsummere med neonfarger eller legefrakker. I Oslo står unge mennesker på rulleskøyter nedover Karl Johan og kaster frisbee i Frognerparken. Menn og kvinner utfordrer tyngdekraften med sine massive overbehandlede hårfrisyrer. Fame går på TV. Norge får sin første kvinnelige statsminister. Ronald Reagan, en kjendis fra filmindustrien, blir valgt til USAs president, dette til stor overraskelse for mange. The Village People med «YMCA», en hyllest til mannlig homoseksualitet, spilles verden over. I 1981 skjer et stort gjennomslag for homokampen i Norge med en ny paragraf som skal beskytte homofile mot urimelig hets. Samtidig leder aids til en ubeskrivelig krise for skeive i Norge og verden forøvrig.

80-tallet er eklektisk. 80-tallet er postmodernismens tid og med dette følger postmodernismens politiske ambisjoner om å subversere det uniforme. Nå er det, også for mange skeive aktører, kunstens oppgave å vise at enhver kategorisk identitet er kunstig. Der mainstreamen ekskluderer minoriteter, skal kunsten stå i opposisjon til homogen kultur. Kunsten skal ikke være et speil som majoritetsbefolkningen kan se seg selv i, men en propagandamaskin. Et verktøy i kampen mot styresmakter og ensartethet.

I denne utgaven vil vi gi deg et innblikk i 80-tallets aktivisme og aktivister, fra den amerikanske borgerrettighetsforkjemperen Bayard Rustin til de rosa rebellene i Norge, om aids-aktivisme og kvinne-aktivisme og en hel del annet!

For å lese mer om MELK eller bestille utgaver og bøker, gå til www.melkmag.com

EP-slipp: Fiix "καιρός" m/ Afroville (band)

EP-slipp: Fiix "καιρός" m/ Afroville (band)

27. September slipper Fiix debut-EP'en: "καιρός".
I den anledning ønsker vi å invitere dere til slippkonsert på UHØRT Onsdag 2. Oktober 😁
- Der vil det bli holdt en live opptreden med støtte fra bandet "Afroville".

I tillegg har vi med oss flere artister som kommer til å spille den kvelden, og vi garanterer god stemning!
Inviter gjerne venner og bekjente, og la oss feire sammen 💛

Lineup
TBA

Fiix:
https://www.youtube.com/watch?v=zKrH9W-5ygQ&ab_channel=EyezLowRecords

https://open.spotify.com/artist/5wQv0jwhK508jETo5hhqH3?si=gBgLw8VNRfyLd2_U5XhP5w

Id: 20-år
CC: Free

Leira

Leira

Leira er neo-popens ambassadører, et overraskelsens orkester fascinert av det merkelige og forelsket i den vakre melodi. Bandet består av musikere hver med sine unike musikalske superkrefter, og de forenes i sitt oppdrag - å bringe låtskriver og vokalist Mette Leiras magiske univers til folket.

Billettsalg i døra, men kjøp gjerne på forhånd:
https://tikkio.com/tickets/11489-leira

Inngang: 100 kr
Aldersgrense 20 år

Sunday Improv Chill

Sunday Improv Chill

Sunday Improv Chill is back!
Every second Sunday we improvise theatre pieces never seen before - never to be seen again.

Venue: Uhørt, Strøget, Oslo.
Dates: Sep. 1., Sep. 15., Oct 6., Oct. 20., Nov. 3., Nov. 17., Dec. 1.
Join The Chill Zone one hour before show start.
Duration: 6PM-8.30PM. Showstart 7PM.
Language: English
Tickets: You decide! *
(* donations on VIPPS 552165 Improv Chill Oslo accepted)


Sunday Improv Chill is improvised theatre. You will meet different teams, playing longform style improv. The teams are creating a number of scenes - often inspired by a suggestion from the audience. Our show is divided in different zones: Improv Chill Date Zone, Improv Chill Mixer Zone, Improv Chill Experimental Zone etc. Check out event for the line up and formats next show!
Might be funny, might be sad. Might be weird, might be normal. We don’t know.
The teams are as excited as you to see which characters pop up and which stories unfold. The stories have not been told before and will sadly (or luckily) never be told again.
Squeeze a few more laughs out of your weekend!

Musikkbryggeriet presenterer: NOHK på Uhørt // DJ St. Patrick

Musikkbryggeriet presenterer: NOHK på Uhørt // DJ St. Patrick

N.O.H.K (Nemesis of Humankind) rapper, synger, dikter og skriver låter. Selv om N.O.H.K er relativt fersk som artist, har hun allerede imponert publikum på Månefestivalen i Fredrikstad og Oslo Afro Arts Festival.

N.O.H.K oppdaget hiphop da hun var 7 år og ble fascinert av kombinasjonen av beats og rhymes. Hennes første minner om hiphop er av Dr Dre, 2pac, EPMD og Above the Law. Hun oppdaget raskt 2pac ”Me against the world”, som er et av hennes "mantra album". Hun lytter endel til hip hop fra D.C, Detroit og L.A. Av RnB artister lyttet hun mest til Aaliyah og D'angelo.

For tiden samarbeider N.O.H.K også med talentfulle beatmaker CrisFantom fra Detroit.

N.O.H.K rapper først og fremst på engelsk og skriver tekstene sine selv. Hun skriver poesi på engelsk, norsk (nynorsk) og utforsker også å skrive på tigrinya, som er hennes morsmål. N.O.H.K søker kunnskap i dybden og implementerer metaforer, filosofi og mysterium i dikt og tekster. Hun er inspirert av hennes mor som lærte henne å være fryktløs, og sønnen hennes.

N.O.H.K er også DJ og spiller en fuego spilleliste av indie hip hop, contemporary r&b, classic hip hop, underground hip hop og electronica.

Etter konserten får vi oppleve N.O.H.K som DJ og senere på kvelden kommer DJ St. Patrick for å holde stemningen oppe resten av kvelden!

N.O.H.K på Instagram: https://instagram.com/n.o.h.k?igshid=9y1lwyx1v2f3

For mer info om Musikkbryggeriet: https://www.facebook.com/musikkbryggeriet/

Cc: 100 kr
Kjøp billetter her:
https://tikkio.com/tickets/11458-musikkbryggeriet-presenterer-nohk-pa-uhort
Id: 20 år

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Vi sees!

Uhørt presenterer: Tonje Halbjørhus & Band

Uhørt presenterer: Tonje Halbjørhus & Band

Tonje Halbjørhus & Band
Med el-gitar, mandolin og ærlige tekster på hallingdialekt skaper Tonje Halbjørhus et musikalsk uttrykk i krysningspunktet mellom folk, visepop og americana. Hun tar lytteren med på en reise inn i vare tanker og sår hverdagsmelankoli der håpet alltid kan skimtes. I vår ga hun ut sitt andre album, «Etter Stjernene».

Dagbladet trilla terningkast 5 og skrev:
«Om det finnes noen som helst rettferdighet i dette landet bør hun med dette rykke opp til elitedivisjonen».

Tonje har selv skrevet musikken og produsert albumet. Låtskrivingen har foregått hjemme i stua, som for øvrig er hovedkontoret til hennes eget plateselskap Kveldslys Records, samt ute i verden på reiser til byer som Nashville og Stockholm. Til Uhørt kommer hun med hele bandet sitt og gjennom et unikt samspill gir de musikken et organisk og upolert lydbilde som fremhever kontrastene i det sarte og det råe.

Tonje Halbjørhus: vokal, gitar, mandolin
Bjørnar Brandseth: gitarer, dobro, pedal steel
Andreas Bergo: bass
Arne Steinar Myrvang: trommer
Lars Jonas Bergo: tangenter

Musikk:https://spoti.fi/2NmRcEP
Instagram: https://www.instagram.com/tonjehalbjorhus/

Cc: 200 kr
Billettsalget i døren åpner kl 20:00, men kjøp gjerne billett på forhånd: https://tikkio.com/tickets/11097-tonje-halbjorhus-band

Id: 20-år

Uhørt Presenterer: Amanda Bäcklin

Uhørt Presenterer: Amanda Bäcklin

Amanda Bäcklin er en uavhengig artist og låtskriver som har opptrådt fra en alder av syv år. Født og oppvokst i Oslo, ble 28-åringen tidlig inspirert av de store stemmene til vokale idoler som Céline Dion, Whitney Houston og Mariah Carey. Amanda tilbragte timer foran pianoet og fant tidlig utløp for tanker og følelser gjennom å skrive egne sanger og tekster. Etter musikklinjen på videregående gikk veien videre til det prestisjefylte Berklee College of Music i Boston, USA, der hun fullførte studiene i 2016 med æresbeviset «Summa Cum Laude» og en Bachelorgrad i Professional Music. I tiden etter college har artisten selvutgitt fem-spors EP-en «All I Wanted to Say» som hun skrev og arrangerte selv, og co-produserte med studiekamerater fra Berklee. Høsten 2018 ga hun ut låta «Addicted», produsert av Andrew Beeh og Quetzel Herzig (Los Angeles, CA), med musikkvideo produsert av Mira Wickman. Amanda er ikke redd for å ta inspirasjon fra ulike sjangre og innfallsvinkler; både elektronisk og akustisk, klassisk og pop, ballader og «uptempo», og er klart inspirert av artister som Maria Mena, Adele, Sara Bareilles og Julie Bergan, for å nevne noen. Gjennom de ærlige tekstene håper hun å ta med publikum på en musikalsk reise inn i hennes verden – preget av håp, drømmer, sorger og gleder.

Høsten 2019 gir Amanda Bäcklin ut sin nye singel «SCREAM», produsert av den samme LA-baserte duoen, og arrangerer slippkonsert på Uhørt 15. oktober. Med seg i bandet denne kvelden har hun med seg Kristoffer Fossheim Håvik (OJKOS, KORK), Håvard Haugland (Amorie, Kristine Humerfelt, Olaves), Are Nerland (Nelly’s Crush, Firing), Lars Tranum Arnegaard (Sandra Lyng, Hanne Sørvaag, Hege Øversveen), Helena Botolfsen (Kygo, Billie EIlish, Eminem), Amanda Therese Stephen Goonetilleke (IDOL, Zawadi) og Christina Alexandra Jomark (Daisy, MGP, Zawadi).

Webside: www.amandabacklin.com
Instagram: https://www.instagram.com/amandabacklin/?hl=en
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3XzGGZIXHKuKKaUz2Jmtib?si=DiRR7Q3DR9qTOTxrTyVCJQ

Cc: 200 kr
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/11050-amanda-backlin
Id: 20-år

Bassetband plateslipp; "Sånne dager"

Bassetband plateslipp; "Sånne dager"

Musikken kan beskrives som melodiøs rock, pop og country, med innsmett av viser – og bandet får ofte kommentarer på slektskap til De Lillos og Tom Petty, men har likevel sin egen identitet, og tilfører sjangeren noe nytt.

Bassetband er lokalisert i Oslo. Medlemmene er fra alle landets kanter. Inge Ztøy fra Tromsø, Erwin Eastercourt fra Drøbak, Tor Linckert fra Lørenskog, og frontmann og låtskriver Pär Basset fra Brevik i Telemark. Gode melodier og fengende refrenger med tekster som har et budskap, er målet. Basset skriver om eget liv på godt og vondt, og kommenterer samtiden slik han ser den.

Bandet har eksistert i ca. 2 år, og i Iøpet av denne tiden har det gitt ut to singler - På tide å gå og Venter på en venn. Begge låter ligger nå på fast rotasjon på NRK P1 Telemark, og det ligger an til at flere låter fra den nye plata også blir å høre utover høsten og vinteren. Bandet har gjort mange konserter i Osloområdet.

Nå er bandet klar med ny plate - Sånne dager, du inviteres til slippkonsert på Uhørt onsdag 16.oktober kl 20:00

Musikk: https://open.spotify.com/artist/7Htzf3oC2T54Z7qOwjSSiA?si=2GUD_9gUS9Oja16XB2iSfQ

Cc: 100 kr
Kjøp gjerne billett her: https://tikkio.com/tickets/11709-bassetband
Id: 20-år
Velkommen skal du være!

Uhørt presenterer: Andreas Loinsworth

Uhørt presenterer: Andreas Loinsworth

Andreas Loinsworth vant talentkonkurransen UnderStreet under festivalen Canal Street i Arendal i Juli 2019, med 4 selvskrevne låter; og spiller på festivalens hovedscene i 2020.

Her er dommernes uttalelse:
«Årets vinner viste en imponerende iboende rytmikk og fantastisk vokalteknikk, med nerve og nyanser av en annen verden – han blåste dommerene av banen! Han viser personlighet i uttrykket sitt – uredd, overbevisende og så utrolig tydelig i både tekst og presentasjon at det lyser stjernekvalitet av ham."

Andreas beveger seg fra det lyriske og sarte til heftige improvisasjoner med en sterk rytmisk presisjon i originale utgaver av coverlåter som ”Uptown Funk”. Musikken er inspirert av krysningspunktet mellom soul og pop, og det er lett å få assosiasjoner til artister som Jarle Bernhoft og John Mayer. Han har skrevet egen musikk i 10 år, og har med tiden vist seg som en artist med en særegen tilstedeværelse og kjerne i musikken.

I de siste årene har han holdt konserter rundt på store og små scener i Norge, og jobber nå mot første utgivelse som ventes i 2020.

Cc: 100 kr
Kjøp gjerne billett på forhånd:
https://tikkio.com/tickets/11259-andreas-loinsworth
Id: 20-år

Velkommen!

Uhørt Presenterer: Astralplane + Grums

Uhørt Presenterer: Astralplane + Grums

Astralplane er en heavypsych-trio som leverer fuzzy riffs, astralske toner og en god dose med groove. Bandet består av tre hårete brødre i alderen 23-28 år oppvokst i Rælingen, nå med base i Oslo. Musikken er inspirert av band som Dead Meadow, Kadavar, Mondo Drag og Crazy Horse. Gutta blander sammen nytt og gammelt innen sjangeren, og bygger opp sin egen sound fra det!
Astralplane har holdt på i 4-5 år, har laget mye materiale og deres første album "Sly Serpent" ble sluppet i 2017.
I 2018 har man spilt på Krökbacken Festival, Sveriges festival #1 for stoner, doom og psych, samt gjort andre konserter i og rundt hovedstaden.

Musikk: https://open.spotify.com/artist/7i86VXjkpGwoTWnO5sFqq7?si=iSpKCJkjRTW-sEhT66LV_A

Grums spiller seig dommedagsrock badet i fuzz. Historie og gamle fortellinger er viktige ingredienser i musikken vår. Vi liker å krydre låtene våre med lydeffekter og dialog, eksempelvis fra klassiske filmer som "De dødes tjern". EP´en vår "Ride with the gods" kom ut sommeren 2017, og kan høres der du strømmer musikk. Bandets medlemmer er fra Høland og Oslo, og vi har vår base i hovedstaden.

Musikk: https://open.spotify.com/artist/1YHkqYQZmvItcjrDVKVDuJ?si=2fZi5ZiEQX6zFFGw4JI33g
Instagram:https://www.instagram.com/grumsband/

Cc: 100 kr
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/11554-astralplane-og-grums
Id: 20-år