Takk for at dere besøker Uhørt!

Takk for at dere besøker Uhørt!

Kjære gjester!

Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen!

På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd!

Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.

Derfor ber vi om følgende;

Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE. Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!

Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Dj i Magen 2.0 The finals.

Dj i Magen 2.0 The finals.

the best 3 djs of the competition will meet and battle each other for becoming the next upcoming dj is cafe sor and uhort ...

this edition will be very special.

2 rounds of 30 min and showcases of the judges .

exercises of technique and musicality.
a preparation of set for all the djs...

judges :
- dj st patrick ( host )
- dj stew (host)
- dj correct
- dj FMC ( uhort W:E booking )
- dj helene ( cafe sor W:E booking )

3 styles rules

The only creative constraint you are given is that you must play at least 3 genres of music in your 30 minutes in 3 sets. Dig deep into all kinds of crates and find those 30 minutes of mixed greatness that truly represents you.
On the technical front we allow for the following. 2 players (2 turntables or cds), 1 mixer, a maximum of 2 midi devices. A one piece controller instead of players and a mixer is also technically allowed but to progress through the event you had better freak that thing. There really is no standard set up for this art form but this is the maximum allowable amount of gear for our events. You are free to do whatever you want with the aforementioned gear on the DJ desk.

The reward:

The WINNER of the fourth Monday will be book for 4 dates at UHORT or CAFÉ SØR
You are winning the chance to play and show yourself to be the next raising start of dj’ing...


how does it work?
step 1:
register – send an email to patrick@uhortistroget.no with:

name:
DJ name:
styles you play:
your age: (21+)
something about yourself
with a picture we can promote you :)

step 2:
promote yourself -
more people follow your work, the better is your chance to take the "W" home.
share the event, invite yours friends, like the page, and go practice.

EGIL + Sunth // Uhørt

EGIL + Sunth // Uhørt

Main: EGIL

EGIL er en Oslo-basert DJ født i Filippinene og oppvokst i Larvik.
Startet som hobby dj i 2008 og bygget seg opp siden til å bli headhuntet av de heteste utestedene i Oslo. Sommeren 2018 har han hatt tirsdagskonsept på Angstbar med stor suksess.
Med over 10 års erfaring som DJ har han bygget seg opp et betydelig rykte for å levere fremragende DJ sett karakterisert av en «sexy, goodfeel vibe». Hans musikkprofil består av å spille nudisco, rnb, hiphop, classics og edits.
EGIL spiller regelmessig på steder som Angst, Uhørt, Gamle Skobutikken Stratos, Kulturhuset, Justisen og Gamla Beat & Bar der han leverer hver gang en kveld du sent vil glemme.

Warmup: Sunth

Uhørt Sjekker Ut!

Uhørt Sjekker Ut!

Uhørt sjekker ut! Er ett nytt konsept hvor vi åpner scena for at band/artister, kan teste ut nytt materiale, ny bandkonstellasjon eller en pre-prod til turnè for eksempel. 

Send en mail, hvis du har lyst til at vi sjekker dere ut: silje@strogetbooking.no'

Info angående den 28.mai, kommer veldig snart!

StenzbölBanden - Releasekonsert

StenzbölBanden - Releasekonsert

Med røtter som spenner fra Senja ned til Kongsvinger via Trøndelag er "Banden" klar til å vise byfolket hva bygdenorge og bønder egentlig er. Hardtsparkende rap mot de som fortjener det, for de som fortjener det. Det hele pakket inn i en energisk rocka pakke som får rockefoten til å klikke.
Først skal Oslo få smake på banden's læven når de slipper sin nye EP på Uhørt 30. mai. Alle medlemmen har rota seg inn til storbygda Oslo, noe som har gitt de et nytt syn på fenomenet “Bygdedyret”, som også er inspirasjonen bak første singel som slippes den 17. mai.
Tekstene til "Banden" kommer fra bygda i en gammel rød låve som har en sliten bar med noen få skvetter igjen i flaskene på hylla. Desperasjonen etter bedre og mere drikkevarer går som en rød tråd og det virker ikke som de får slukket tørsten med det første.

StenzbölBanden består av:
Simen Stensbøl AKA Stenz på vokal
Lars Haugen på gitar
Rune Tørhaug på trommer
Marthe Setsaas på trombone
Thomas Hough på bass.

Cc 100,-
Id: 20 - år

Musikkfest Oslo 2019 // Uhørt

Musikkfest Oslo 2019 // Uhørt

Endelig er det snart klart for årets beste dag; Musikkfest Oslo 2019
Vi har booket ett nydelig program med masse bra artister.

13:00 -13:30 Kami
14:00 - 14:30 Thomas Etholm
15:00 - 15:30 Malene Markussen
16:00 - 16:30 Lysning
18:00 - 18:30 Janos Music
19:00 - 19:30 Ida&Gutta
20:00 - 20:30 Signe Eide
21:00 - 21:30 Mayflower Madame
22:00 - 22:30 Ask Carol

Arrangementet er gratis og har fri alder frem til kl 23:00

Vi GLEDER oss!

Blæsta Impro

Blæsta Impro

Torsdag 6.juni, går vi på scenen igjen! Kom og vis frem vårskoene dine!
To lag konkurrerer i å få flest poeng fra publikum og dommer. Nye teatralske og humoristiske utfordringer hver gang setter skuespillerne på prøve!
Showstart 20.30!

Cc: 80 kr
Id: 20-år

Frostbitt // Timewaves // Marrowmoth

Frostbitt // Timewaves // Marrowmoth

Frostbitt et nytt og unikt lydbilde innenfor metall-sjangeren. Dette gjør vi ved å sette alle instrumentene i fokus, samt dra inspirasjon fra mange forskjellige artister og sjangere. Lyd og komponeringsmessig er vi inspirert av band som KoRn, Meshuggah, Deftones og Vildhjarta. Når det er sagt har også videospill, og rytmiske Jazz/Funk mønstre hatt stor innvirkning på våre melodier, riff og rytmikk.

Frem til 2019 har fokuset vært på å definere vårt musikalske lydbildet og forberede oss til fremtidige turnèer. Dette har vi gjort igjennom to fulllengde studioalbum, med nyeste album «Solbrent» som ble sluppet Desember 2018. I løpet av denne perioden har vi opparbeidet oss flere engarsjerte fans over hele verden, samt samarbeidet med større undergrundsartister som «Nemertines». 2019 blir et år der vi trer ut av studio og presenterer musikken vår live på flere forskjellige scener, både i Norge og i Europa.

Musikk: https://open.spotify.com/album/7epJNmG4crfY4aR1jPBAB8

Timewaves er et band med lidenskap for det de driver med, og det skinner spesielt gjennom live, hvor publikum blir dratt med inn i universet til bandet. Musikken er tung og dyster til tider, men bandet lever ikke på negativ energi. Tvert i mot. Dette er et band bestående av mennesker som virkelig brenner for musikken og fremføringen av den. Bandet ønsker å skape et forhold med lytteren, hvor skillet mellom band og publikum forsvinner. Hvor lytteren aktivt må være tilstede, hvor musikken og energien i rommet er i fokus. Energien og lidenskapen er det umulig å ikke la seg påvirke av. Dette er et band du må oppleve live for å virkelig forstå. Og enten det treffer deg eller ikke så har du i hvert fall følt noe underveis - og det er hele poenget.

Musikk: spotify:artist:1HTSgCMpWuSiA34W7YQ2DK

Marrowmoth er et metallband startet av fem unge musikere som skaper skitten og energisk alternativ/experimental metall som spilles rett fra levra. Når bandet entrer scenen, forsvinner kosehumøret og hard attitude dukker frem.

Bandet så dagens lys i 2016 og alle har erfaring fra tidligere band (blant annet death-metal bandet Eodon). I begynnelsen av 2017 satte bandet store planer og ambisjoner for fremtiden og det er virkelig nå bandet skal satse på musikken. I løpet av 2018 har musikk blitt spilt inn, utgitt og folket skal bli dratt fra sin normale hverdag og inn i en verden der Marrowmoth står på scenen og spiller deilig, energisk og drivende rock og metall!

Musikk: https://open.spotify.com/artist/6eGuQW3YoGZ8qXHNcghXnQ?si=K32M8CApSGmMX_J3Uk3ocw

Cc: 150 kr
Id: 20-år

Uhørt Presenterer: Fristaten

Uhørt Presenterer: Fristaten

Fristaten spiller alternativ rock inspirert Minnesota punk ikonene av Hüsker Dü og en generell og ektefølt kjærlighet til alt relatert til Bob Mold, Hoodoo Gurus og The Replacements. De synger på norsk og i fokus for musikken står tekster om bandmedlemmenes liv og levnet; folk de har truffet, damer de har vært sammen med, fotballkamper de har sett, slåsskamper de har deltatt i med en grunnleggende frihetslengsel. I 2018 gav de ut ett selvtitulerte album; spilt inn i «Propeller Studios» i Oslo.

Fristaten er;
Steinar Lien, gitar og vokal (ex. Spacecakes, Poplins, Salman)
Terje Wold, bass og vokal (ex. Spacecakes)
Lars Sørum, trommer og vokal (ex. Acid Dønk, American Suitcase, Salman, Poplins)

Musikk: spotify:artist:7GHPGOH0Q0kvTo4DHJsAZr
Video: https://www.youtube.com/watch?v=max5Sh7ZiPs


Cc: 100 kr
Id: 20-år

Velkommen ♥

Uhørt presenterer: Hilja

Uhørt presenterer: Hilja

Hilja er en artist og låtskriver fra Oslo, som spiller nær og akustisk visepop med hint av folkemusikk og jazz. Med et ønske om å bruke musikken som en stemme i debatten, skriver hun om klimakrisa, både de som rammes av den, og vi som sitter på ansvaret og frykten som følger med.

På Uhørt har hun med seg bandet sitt, bestående av Ola Sæbø på gitar, Lars Samuelsberg på bass, Aron Omnes Flatland på keys og Ramona Fossly på trommer.

Linker:
instagram.com/hilja.hilja

Cc: 100 kr
Id: 20 - år

Klubbdagen // Uhørt

Klubbdagen // Uhørt

Klubbdagen er vorspiel til den store begivenheten som finner sted, dagen etter på Tøyen, nemlig Øyafestivalen.

Bookingen er i gang, vi kommer tilbake med artister om ikke lenge!

Cc: Gratis
Id: 20-år