Upolert presenterer: Glutton + Suburban Savages

Upolert presenterer: Glutton + Suburban Savages

Glutton er en postprog-kvartett som kombinerer velskrevne tekster og høyt musikalsk nivå i atmosfæriske, utforskende og rikholdige musikkstykker. 
Medlemmene har ulike musikalske bakgrunner, og med inspirasjon fra et vidt spekter av stiler, fra 70-tallsprog til jazz, klassisk minimalisme og alternativ rock à la Radiohead, The Mars Volta og Ulver, har de utviklet et særpreget og solid uttrykk. Siden debuten Parts of Animals (2013) har de jobbet iherdig med nytt materiale, som vi har fått høre i form av digitale utgivelser i 2016. 

I 2017 signerte Glutton med Bergens-baserte Apollon Records, og vil fremover distribueres i de fleste formater i Norge, Tyskland, Spania og Italia.
Glutton har en stor og bred lytterskare, og har spilt jevnt med oppdrag og konserter hele veien. All musikken skrives i fellesskap. 

Bandet består av:
Jonas Eide Hollund, trommer og vokal
Åsmund R. Sæbøe, tangenter
Eirik Ørevik Aadland, gitar og vokal
Ola Mile Bruland, bass

___________________________________________________

Suburban Savages ligger i krysningspunktet mellom progressiv rock, postpunk, new wave, postrock og krautrock! 
Forvirret? 
Om det kan hjelpe på, ble forrige skive ble beskrevet som "A sort of mismash between Brian Enos experimental pop music, Gentle Giant's counterpoint excercises, Happy The Man and Kit Watkins' joyful progressive rock, Lars Hollmer's sentimental melodies, Steve Reich's minimalism and post rock with a twist." . Anført av trommeslager Trond Gjellum (kjent fra Panzerpappa), har kvintetten akkurat sluppet sitt nyeste album «Kor Wa!» på Apollon Records prog, og har nylig hatt en bejublet spillejobb på progfestivalen Close To The Rain i Bergen.

Suburban Savages er:
Trond Gjellum: trommer, vokal
Anders K. Krabberød: bassgitar og basspedaler
Nina Kaldhol: Moog-gitar
Thomas Meidell: gitar og vokal
Mari Lesteberg: keyboards

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/542277
ID: 20-år
Velkommen.

Fierce Justice supp: Hollow Illusion

Fierce Justice supp: Hollow Illusion

Fierce Justice er et hard rock/metal band bestående av fire medlemmer basert i Oslo/Akershus. 
Siden bandets etablering har de staket ut sin kurs ved å la seg inspirere av intensiteten og den tunge energien til alle de legendariske rock- og metal bandene på 70- og 80-tallet i deres
storhetstid. 

Fierce Justice viderefører den tunge bluesen til Black Sabbath, Led Zeppelin og AC/DC, de raske og aggressive riffene til Metallica og Pantera, og ikke aller minst de episke og melodiøse
passasjene til Dio, Uriah Heep og Deep Purple. Fierce Justice har forent slike musikalske høydepunkter i sine sanger og samtidig latt tekstene i låtene gi gjenlyd av vår tids moderne og aktuelle temaer. 

Etter at Fierce Justice har vært mottagelige for publikums respons på alle sine gigs i 2012-2014, har bandet etter hvert oppnådd et meget nært samspill med publikum og fans hvor musikerne i
bandet har erfart en enestående symbiose av unik gjensidig smitte
nde positiv energi. 

Videre har Fierce Justice igjen blitt meget godt mottatt av både arrangør og publikum på den verdensomfattende Emergenza Festival konkurransen der de igjen har klart å kjempe seg videre til
den norske finalen på Rockefeller i Oslo for andre året på rad. 
I finalen på Rockefeller den 10. mai
2014 spilte Fierce Justice foran sitt hittil største publikum noensinne, slik de også opplevde det på fjorårets finale. 
Det ble tatt opp to tøffe videoer av Fierce Justice fra Emergenza-fi
nalen på Rockefeller 10.5.14 som nå også finnes på Youtube: 
Behind The Thoughts: 
https://youtu.be/2DPdRH2dUyQ
og
Leap of Faith: 
https://youtu.be/G4v3larZvlM

ID: 20-år
CC: 100,- Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/538683

Skeiv Verden's Pride Party

Skeiv Verden's Pride Party

*English below*

Fjorårets fest var en fantastisk suksess, så vi slår til igjen i år!

Velkommen til årets første Skeiv Verden-fest! Vi lover digg stemning, digg musikk med DJ Beryl og en foto-vegg. 

ID: 20
CC: by donation - betal det du ønsker for å støtte vårt arbeid. 

------------------------------------------------------------

Our last year's party was a huge success so we are back again this year! 

Welcome to Queer Worlds first party this year! We promise good vibes, good rhythms with DJ Beryl and a photo "booth". 

ID: 20. 
CC: by donation - pay what you want to support our work

KLUBB: DJ SUNTH -TRYNE/SVETTE/SVEVE II Uhørt

KLUBB: DJ SUNTH -TRYNE/SVETTE/SVEVE II Uhørt

Endelig er det klart for TRYNE SVETTE SVEVE på Uhørt .

Etter å ha spilt på steder som Nr.19, Den Gode Cafè og Ullern Mansion varmet de forrige uke opp for Palmesusaktuelle SEEB på festivalen Rød Snø. 
Legg igjen stilettene og selvrespekten hjemme og bli med oss når vi tryner, svetter og svever. 

 

Uhørt presenterer: Kristian Anttila

Uhørt presenterer: Kristian Anttila

Uhørt bjuder inn Kristian Anttila til å spille opp til sommerkos 9. juli:

Historien kan göras lång och historien kan göras kort.

Kristian Anttila vet hur man gör pophits och han vet hur man bemöter en publik i alla väder, med över 600 spelningar fördelade i jordens alla hörn. Vare sig han vill eller inte, vare sig han försöker eller inte försöker så är Kristian en besynnerlig karaktär inom musiken.

Med hitlåtar som "Västra Frölunda", "Smutser", "Vill ha dej", "Paul Weller" och framförallt det senaste, kritikerrosade albumet "Rum 4 avd 81", har han gjort ett stort avtryck. Inget som säger dig något? Då har du något spektakulärt framför dig.

Denna gång kommer Kristian i enklast tänkbara format, en gitarr, en mikrofon och en karaktär som du sent glömmer.

 

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/3mb5n2PKsRfAhNciHOHRbm

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=DC9UsJc37wU

https://www.youtube.com/watch?v=2PMhWA8aReE

 

http://www.kristiananttila.com/

Låtsnakk på Uhørt

Låtsnakk på Uhørt

Låtsnakk er tilbake! 

I samarbeid med UHØRT inviteres du herved til dypdykk i et låtunivers du kanskje ikke visste fantes. Der musikk ofte blir bakgrunnsstøy og radioen ikke lenger bare spiller ting som er nytt for oss er det et trykkende behov for å samles over passende drikkevann og lytte til musikk vi ikke allerede har hørt. Låtsnakk er en gjentakende revy hvor glimrende (men kanskje litt ukjente og/eller bortgjemte) band og artister presenteres på rekke og rad med en høvelig mengde trivia. Konseptets faste vert er Bjarte Øvregård, en oslobasert kulturprodusent hvis kjærlighet til sin egen stemme kun overgås av hans kjærlighet til god musikk av alle sjangre - gjerne over en øl.

Låtsnakk har ikke et fast tema, men sikter hardt etter en sjangermessig bredde, avhengig av vertens preferanser. Litt for alle, mye for noen, forfriskninger på stedet og valgfri hjemmelekse basert på individuell oppfølging.

Ta gjerne med penn og papir for et alternativt foredrag!

(Etter hvert arrangement vil en fullstendig liste over dagens pensum postes i eventen.)

CC: Gratis
ID: 20-år

Upolert presenterer: Aymara

Upolert presenterer: Aymara

Kom å få med deg Aymara!
Et alternativt pop band frontet av Daniel Bianchini. 
Med innflytelse fra blant annet hip-hop, indie rock og elektronika har Bianchini laget en rekke svevende poplåter de siste årene. Han skriver, produserer og spiller inn alt selv i sitt hjemmestudioet. Aymara har gått fra å være et solo laptop prosjekt til et band på 2-4 mann. 

I dag er Aymara aktuell med albumet "Sense of Humor" som ble gitt ut i september gjennom Bianchinis egne internett-label Artwork Home Accident. Etter å ha spilt på diverse scener rundt om i byen de siste årene tar Aymara turen tilbake til Uhørt.

Håper vi sees der!

https://aymara.bandcamp.com/album/sense-of-humor
http://sptfy.com/1ktK

CC: 100,-
ID: 20-år

Klubbdagen, Warm-up til Øyafestivalen, på Uhørt

Klubbdagen, Warm-up til Øyafestivalen, på Uhørt

Vi har gleden av å presentere Klubbdagen på Uhørt! Dette er den store oppvarmeren til Øyafestivalen og Oslos klubber og scener kan by på et variert og fantastisk program. På Uhørt finner du denne fantastiske line-up:

Kl 23:00 – 23:40 Teddy and The Love Gang
Kl 22:00- 22:40 TORA
Kl 21:00- 21:40 Tuvaband
Kl 20:00- 20:40 Ask Carol

ID: 20-år, CC: Gratis

Ask Carol
- ble startet av Ask, fra Trondheim, og Karoline (aka "Carol"), fra Auma, i 2015. Siden den gang har de signert platekontrakt med Grappa, Norges største indie label, turnert internasjonalt, og spilt på SXSW (http://schedule.sxsw.com/2017/artists/14020).

Ask's lidenskap for Wilco og The Clash møter Karolines kjærlighet for Lauryn Hill og Robert Plant fra Led Zeppelin, noe som resulterer i en unik blanding av sjangere.
Du finner elementer fra både pop, rock, blues og soul i musikken deres, og hvis du spør folk som kjenner dem om å beskrive hvilken sjanger de spiller, pleier de alltid å svare: "Don't ask me, Ask Carol!" De må nesten oppleves selv, for å forstå hva vi snakker om!
Facebook - https://www.facebook.com/askcarol
Webside - http://askcarolmusic.com/
Soundcloud - https://soundcloud.com/askcarol
Instagram - https://www.instagram.com/askcarolmusic/
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCVgkYvguNR2Ihh4NmatVb7w

Tuva Band
- lager melankolsk og stemningsfull indiemusikk, med et lydbilde av lo-fi lydproduksjon og lagvis vokal. Den norsk/engelske duoen består av Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would.
Høsten 2016 ga Tuvaband selv ut sin debut dobbeltsingel, som på fem måneder fikk over 5 millioner avspillinger på Spotify. Sangene er blitt spilt flere ganger på BBC Radio 1, Ruben i P3, Urørt, og andre internasjonale radiokanaler, og er blitt skrevet om i utallige blogger. I mars 2017 ga duoen ut enda en singel med tilsvarende respons, som vil etterfølges av en EP med fem nye sanger senere dette året.
Tuvaband startet året 2017 med support for The Head and The Heart og Amanda Bergman, konserter på By:Larm og SXSW, og konsert på Parkteatrets Digestive Sunday. Duoen har pratet og spilt live på Ruben i P3, og planlegger nå turné som supportband i Europa, våren/sommeren 2017.
“Man trenger ikke bråke for å være storslagen eller braute for å være overveldende. Du trenger ikke mer enn en forsiktig gitar og velsignet stemmeprakt for å formidle med styrke. Tuva Hellum Marschhäuser og Simon Would er levende bevis”.
Ruben Gran i P3’s “Best akkurat nå”
“The combination yields a product that is intimate, haunting, and absolutely enchanting. The song is like a fairy tale, where for a brief moment you got lost in this beautiful world created by this young Norwegian duo.”
The Revue (US&CA)
“Insanely good, give me chills.” 
Phil Taggart, BBC Radio 1
«Ones to watch» 
The Guardian
http://www.tuvabandmusic.com/
https://www.facebook.com/tuvaband 
https://twitter.com/tuvaband
https://soundcloud.com/tuvaband
http://tidal.com/album/64924241
https://itunes.apple.com/no/artist/tuvaband/id1154393986?l=nb

TORA
- er et band som overrasker med egen musikk og rå
framføring. Med klare elementer fra blues og soul, skiller
bandet seg ut fra mengden av norske pop- og rockeband.
TORA leverer musikk som kan sette fyr på en festivalscene eller et
klubblokale. Her får du tunge, groovie trommebeats, funky
gitarriff, sjelfulle gitarsoloer fra bluesverden, innslag av funk – og
selvsagt pop og rock.

Bandet består av:
Tora Dahle Aagård (22) er vokalist, gitarist, låtskriver og bandets
frontfigur. Hun jobber som freelance musiker og skuespiller og er
sterkt innvolvert i flere band og prosjekter. Tora er kjent fra
sentrale roller i musikalene «Vinsjan på kaia»og «Kongen av
luftslott».
Isak Seltveit (22), bass. Han studerer musikkvitenskap i
Trondheim, og har skrevet sin bachelor nå i vår. Han spiller også
trommer.
Vetle Dahle (22), trommer. Har spilt med Tora siden 2009 og var
med på å starte bandet. Han er selvlært og tydelig inspirert av
trommeslagere som Taylor Hawkins og Steve Jordan.
Guri Tranås (22), kor og perkusjon. Studerer ved Nord Universitet
i Levanger for å bli musikklærer. Har jobbet som musiker siden
2011 og er aktiv med flere prosjekter.
Andreas Dahle Aagård (29) er gitarist, produsent og låtksriver.
Han var med som gitarist i TV2s først sesong av «Hver gang vi
møtes», og har spilt med blant annet Jan Eggum, Kurt Nilsen og
MGP Junior. Han driver sitt eget studio, Wheelhouse Studio i
Trondheim. Han har produsert TORA sin EP, «Change of Scenery»,
og har satt sitt tydelige musikalske preg på det ferdige produktet.
Spotify: https://open.spotify.com/album/5qDTQIio7FlSKFWsiuNDJF 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCG9fnMfuH106ioSKyQWNXjw

Teddy And The Love Gang
- ønsker å ta deg med på et musikalsk eventyr slik du aldri har opplevd. Deres kontrastfylte musikk hvor det søte, barnslige møter det mørke, dystre og danser sammen opp groovy beats og catchy melodier etterlater deg avhengig og lysten på mer. Inspirasjonen deres kommer ikke ekstern, men internt, så musikken deres er en subtil blanding av all musikk de liker. Tekstene deres tar opp viktige temaer og stiller gode filosofiske spørsmål om denne vakre eksistensen vi lever i.
http://jointhelovegang.com/
https://www.facebook.com/teddyandthelovegang
https://soundcloud.com/teddy-and-the-love-gang
http://tidal.com/artist/7842685

Velkommen!

Uhørt presenterer: White Ascot

Uhørt presenterer: White Ascot

white ascot er et soulpopband bra Tromsø! Bandet beveger seg i et musikalsk landskap med elementer fra jazz, neo-soul, hip hop og elektronisk musikk. De komponerer fengende, gode låter som raskt fester seg på hjernen. Tross sin unge alder skriver bandet reflekterte tekster som virkelig er verdt å lytte til.

Bandet var i fjor på Nord-Norgeturné i regi av Nordnorsk Jazzsenter, som gjennom turnéprosjektet Monitor ville øke jazzinteressen blant de unge.

White Ascot slapp deres første EP «Pilot» i 2016 med en Live in Studio-video av tittelsporet. De unge musikerne spås ei stor framtid og frontfiguren Frida Lydia Waits hylles allerede for sin spesielle stemme.

Bandet består av:

Vokal: Frida Lydia Waits
Piano: Adrian Danielsen
Bass: Kjell Audun Holestøl
Trommer: Mikael Pedersen Jacobsen

Facebook: www.facebook.com/whiteascot
Urørt: http://urort.p3.no/#!/Band/whiteascot

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/543073
ID: 20-år