Kjære gjester!  Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen! På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd! Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.  Derfor ber vi om følgende; Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE . Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!  Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Kjære gjester!

Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen!

På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd!

Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.

Derfor ber vi om følgende;

Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE. Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!

Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Strøget Brunch

Strøget Brunch

Save the date for Strøget Brunch!

On the 7th October (it’s a Sunday) we welcome you to join us at the grand opening of Strøget Brunch. This is a family event and you are welcome to invite friends, kids, grandparents and cousins. 

The doors open at 12 am and the kitchen closes at 5 pm. The pizza-truck parked in our backyard will be open until 9 pm. Fine Italian pizza is made almost under open sky. Thin, cheesy and with trifle oil. 

We’ll be serving pancakes, roast beef, skagen toast, classic & not so classic brunch-cocktails, cheese plate, coffee, bobbles and a series of juices and healthy shots.

DJ Carl Jartman is going to play his best Sunday friendly tunes the whole brunch!

Share the event on facebook and get 10% off in the kitchen and bar on the 7th October @Uhortistroget

Welcome!

Uhørt presenterer: Simon Walther

Uhørt presenterer: Simon Walther

Onsdag 17. oktober gjester Simon Walther igjen Uhørt. 

Simon Walther er en artist som er kjent for å trollbinde sitt publikum med sitt delikate fingerspill, såre tekster og enkle popmelodier.
BAND: Simon Walther (gitar og vokal), Lars-Martin Torp (bass) og - Martina Høidahl (vokal)

"Norsk språkdrakt har gjort at nyansene i hans bilderike, men samtidig presise, betraktninger kommer enda tydeligere frem...En avantgardistisk og vital pop-¬atmosfære, som det ikke går tolv av på dusinet her i landet."
- Olav Solvang, Vårt Land

"Og det er i det ganske så spennende og noe udefinerbare landskapet han ligger, en countryrocker som har hørt altfor mye på alternativ rock eller om vendt."
- Fredrikstad Blad

"Han blandar rock med countryinslag med pop med folkmusik...Och det blir så medryckande och härligt på nogot vis. Musiken känns så nära att jag liksom vill stiga in i den och vara med." 
- Noizegate Music

Musikk: https://open.spotify.com/artist/6NFpXc9Q5XCszyi3CZ5NSY?si=XL6ArP9VQwmtPNJLkNnAXg

Cc: 50 kr student
100 kr ordinær
Id: 20-år

Upolert presenterer: Ushikawa // + supp: Oda Dahl

Upolert presenterer: Ushikawa // + supp: Oda Dahl

Ushikawa startet som et soloprosjekt som i løpet av det siste året har utviklet seg til å bli pop-rock kvartetten de er nå. Bandet henter inpirasjon hos band som Mircrowave, Biffy Clyro og Mogwai. Musikken deres er et nikk til arena-rocken, et smil til popartistene, og et dypt bukk til post-rocken.
2018 har så langt vært et begivenhetsrikt år for gruppa. I mai slapp de sin første singel, Good Mourning / Ghosts, og har siden varmet opp for blant annet Jarle Bernhoft, CC Cowboys, og The Waterboys. EP-slipp kan ventes i høst!

Musikk: https://open.spotify.com/album/2979P1LHFvRRHcUCCjTcXl

Cc: 100,-
Id: 20-år

Uhørt presenterer: Malene Markussen

Uhørt presenterer: Malene Markussen

Malene Markussen er en artist og låtskriver med sin spesialitet i melankolien. 

September 2015 kom Malenes første norskspråklige singel "Alt Du Finner". Ei minimalistisk og stemningsfull poplåt som ble starten på Malene sin musikalske reise som soloartist.
Låta ble tatt i mot med applaus og April 2016 fulgte hun på med debutalbumet "Aldri I Ro". Albumet beskrives som en samling av Malenes tanker og erfaringer så langt i livet og som handler om å alltid bevege seg fremover.

Siden den gang har hun gitt ut flere singerrekker og Oktober er hun på turné for promotere sin nyeste singel.

Malene inspireres av genuine og emosjonell musikk noe hun prøver å videreformidle gjennom sine egne låter. Med hjelp av stemningsfull musikk og intime norske tekster håper Malene å røre lytteren slik hun har selv har blitt rørt av musikken opp gjennom livet.

Malene på spotify :
https://open.spotify.com/artist/3aq07NOYKYjmrew0lxeZbx?si=jwOyYBhlRa2zPUcGQHOQtA

Support: Vegard Iversen
Vegard Iversen er en låtskriver som skriver alt fra pop, rock, viser og blues med norske tekster. 

Bak seg har han to album som soloartist og fem singler ute med bandet IVERSEN. 
IVERSEN har vært å høre både på NRK TV og radio på programmer som "Sommertoget" og "Norsk På Norsk".
Du finner IVERSEN på Spotify

CC: 100 kr for studentbillett, ta med studentbevis.
150 kr ordinær billett
ID: 20-år

Velkommen ♥

SLAM! på Uhørt

SLAM! på Uhørt

SLAM!poesi lever godt på Uhørt! Denne gangen er det Martine Næss Johansen som ønsker deg velkommen. Det blir showcase med Buntu Pupa, det blir open mic og musikk med Vjolla Elisa Sibel Emiri. Og, selvsagt, nok kjærlighet til at det vil renne ut av Strøget i begge ender. 

Ta med deg en tekst du har lyst til å fremføre. Ta med en venn som du har lyst at skal høre. Ta deg en øl ved baren og finn et sete tett opp mot scenekanten. Husk å klemme poeten som ga deg mest glede, sorg, latter, sang, solskinn eller storm.

CC: 50,-
Id: 20-år

Uhørt presenterer: Skovveien

Uhørt presenterer: Skovveien

Ved å blande elementer fra klassisk norsk rock med kjapp, rytmisk vokal og fengende hooks er SKOVVEIEN i ferd med å lage sin helt egen sjanger. Skovveien sprang ut av gjengen som formet seg rundt guttekollektivet i Skovveien i Oslo vinteren 2017, og før de visste ordet av det sto guttebandet på scenen foran et publikum som sang med på de oppstemte tekstene. Skovveien er et liveband du må oppleve. De fem gutta er lekne, sjarmerende og fokuserer på at både publikum og de selv skal ha den beste opplevelsen det er mulig å ha. 

Skovveien har selvprodusert og sluppet to singler, indie-bangeren "Om Jeg Bryr Meg", og den skranglete og melankolske "Dødtid". Bandet er nå for første gang i et skikkelig studio for å spille inn sin første EP "Et Guttehjem".

Spotify: https://spoti.fi/2QcNKM2
Instagram: http://instagram.com/skovveien 

Cc: 50 kr med studentbevis (Husk å ta med studentbevis)
100 kr ordinær billett
Id: 20-år

Uhørt presenterer: The Factory

Uhørt presenterer: The Factory

The Factory lager torsdagsfest på Uhørt 1. november!

The Factory - groovy beats, funky gitarer og catchy melodier pakket inn i et moderne sound, inspirert av band og artister som Maroon 5, DNCE og Bruno Mars. 
Etter mer enn 10 år som band har the Factory rukket å bli listet på MTVhits, MCM og CStar i Frankrike med singlen Give A Little Lovin. I tillegg har låten vært listet på 10 ulike nasjonale og regionale franske radioer.

Hjemme i Norge har Ruben på p3 spilt både #EatYourPhone og Give A Little Lovin i programmet sitt. De har spilt på Rauma Rock festivalen og de har vært support for Vinni og American Authors.

Musikkvideo: https://www.youtube.com/watch?v=eLkkHKeeWXU
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3z3UxedsvRztdWKcpO7Rk0?si=MYx_rybJSeG-tFQgjycdWw

Cc: 100 kr
Id: 20-år

Uhørt presenterer: Jesper Hasnauoi & Martinius Solum

Uhørt presenterer: Jesper Hasnauoi & Martinius Solum

Jesper Hasnaoui er en artist og låtskriver fra Oslo. 
Han lager musikk inspirert av en spesiell kontrast mellom emosjonell lykke og emosjonell melankoli. Tesktene han skriver reflekterer mye av tankene han har om livet, menneskene han kjenner og roen han alltid leter etter.

Sounden han har på musikken er sterkt påvirket av hans gitarspill. Med mye åpne akkorder, følsomt fingerspill og stødig tempo gir det låtene en melodisk og folkelig sound. Med seg har han med Marius Trøan Hansen på trommer, Trond Kallevåg på el gitar og Ola Vårtun på trøorgel. 

Sterke influenser inkluderer artister som Bon Iver, The tallest man on earth, Thomas Dybdahl og S. Carey.

Martinius Solum er en gitarist og låtskriver fra Kragerø. De siste årene har han bodd i Oslo og spillt diverse konserter rundt om i byen samt gitt ut to EP’er. I slutten av november skal han tilbake i studio for å spille inn to nye singler. Musikalsk er Martinius inspirert av artister og band som John Mayer, Bernhoft, Bigbang og Ed Sheeran for å nevne noen. Låtene strekker seg over sjangere som blant annet rock, pop, soul, folk og singer/songwriter. 

Cc: 100,-
Id: 20-år
Velkommen ♥

Uhørt presenterer: Bassetband

Uhørt presenterer: Bassetband

Bassetband er fra Oslo. Bandet spiller egne låter i sjangeren pop, rock og country. Tekstene er på morsmålet. 

Bandet består av Pär Basset på gitar og sang, Tor Linckert på trommer, Inge Ztøy på bass og sang, og Erwin Eastercourt på tangenter. 

Viktige inspirasjons kilder er bla Beatles og Tom Petty, og det kan nok høres i musikken deres. Singlen PÅ TIDE Å GÅ spilles nå på NRK, og dette skal feires! Support er Lars Dybvik, en spennende pianist som også spiller egenkomponert musikk. 

Musikk:
https://open.spotify.com/album/0SuRcxlYao0x5CnzHNo48p?si=vmOEttYlSMeZ1VUmDTEkHA

Et underhold publikum er målet!

Cc: 100,-
ID: 20-år

NM-finale i slampoesi!

NM-finale i slampoesi!

Hvem blir ny norsk mester i slampoesi?

Fredag 23. november arrangerer Foreningen !les NM-finale i slampoesi på Uhørt i Oslo. Til finalen kommer vinnerne fra de ulike delfinalene rundt omkring i Norge. Navnet på finalistene vil fortløpende bli lagt til i eventet. Følg med!

Winding Road - Release!

Winding Road - Release!

Winding Road har brukt våren i studio, og er nå klare for å slippe sitt debutalbum!

Bluegrass/americana-trioen lar seg inspirere av tette harmonier, akustiske toner og melankolske tekster. To av medlemmene har tidligere spilt sammen i bandet Sweet Marie, hvor de fikk utvikle seg på både instrument, vokal og som låtskrivere. Da Erlend S. Hølland (Lucky Lips) ble med på bass og vokalharmonier ble bandet komplett! Mellom seg trakterer de gitar, mandolin, autoharpe og kontrabass, men det er vokalen som står i fokus i det nedstippede lydbildet. 

Trine Skullestad Hølland – Vokal, gitar, autoharpe
Øyvind Fredriksen – Gitar, vokal, mandolin
Erlend Skullestad Hølland - Kontrabass, vokal

CC: 150,-
ID: 20 år

Uhørt presenterer: Simen Loe

Uhørt presenterer: Simen Loe

Simen Loe Music ga ut sitt første soloalbum den 14. september 2018 på Mother Likes It Records. 
Loe hadde i forkant gitt ut fire singler som fikk mye oppmerksomhet. To av singlene gikk rett til topps på iTunes sine Americana og Country-lister. 

Låtene har blitt jevnlig spilt på NRK P1 og Ordentlig Radio. For plata har Loe fått gode anmeldelser i inn- og utland. 
Blant annet fikk han terningkast 5 fra Drammens Tidende som uttalte at: "Musikken er en god del inspirert av Nick Cave, og Loes vokalstil minner meg om Mark Lanegan. ... alt i alt er "Pioneer" et velprodusert og velspilt debutalbum som bør hevde seg i Norge."

Den viktigste oppmerksomheten Loe får er imidlertid fra lytterne selv. Venner, familie, bekjente og helt ukjente mennesker har tatt kontakt direkte med Loe for å fortelle han hvordan musikken rører dem. 

Loe er opptatt av å formidle tekster i kombinasjon med å skape et unikt musikals landskap, for på den måten skape et uttrykk som oppleves ærlig og ekte for lytteren uavhengig av hvem denne lytteren er. 

Musikalsk er kanskje den beste beskrivelsen på musikken atmosfærisk americana. Loe streber etter å blande sjangre som americana, country, singer/songwriting og rock. På selve albumet har Loe selv lagt vokal, mens han har fått hjelp av erfarne musikere til å legge resten av arrangementet. 

Simen Loe stiller med fullt band på Uhørt: 
Ola Foss Eriksen: gitar
Bjørn Thomassen: bass
Mats Mæland Jensen: trommer
Ove Westerhus: piano 

Sjekk ut musikk: Spotify: https://open.spotify.com/artist/3XvxJQdGjeLDnQ5zvTyAIw?si=_YoRc2YFTO65MooxwJBnNw

Hjemmeside: http://simenloe.com/

Cc: 100,-
ID: 20-år
Velkommen ♥

Heigh Chief / Uhørt // A Very Special Guest: Thomas Felberg

Heigh Chief / Uhørt // A Very Special Guest: Thomas Felberg

//Heigh Chief vender tilbake til Uhørt,
- denne gangen med sin nye bestevenn Thomas Felberg!//

BILLETTSALGET ER ALLEREDE IGANG. 
Sikre dere billetter, for vi tror på stinn brakke!

HEIGH CHIEF. har allerede markert seg på det norske og 
tyske markedet som et meget sterkt liveband. De fremfører 
egne, originale låter med energi, spilleglede og stor 
musikalitet.
Med to kritikerroste album i ryggen ser fremtiden lys ut for 
Heigh Chief.
Denne desemberkvelden i 2018 har bandet invitert med sin nye venn og største fan, Thomas Felberg.
Rockeren, programlederen og entusiasten Felberg lover å løfte taket på Uhørt og bandet ser frem til å fylle stedet med kjente og ukjente!

CC: 200 kr

Id: 20-år