Kjære gjester!  Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen! På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd! Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.  Derfor ber vi om følgende; Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE . Hvis du vil prate, VENNLIGS GÅ UT, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!  Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Kjære gjester!

Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen!

På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd!

Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.

Derfor ber vi om følgende;

Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE. Hvis du vil prate, VENNLIGS GÅ UT, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!

Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Le Mar + Sogal

Le Mar + Sogal

Main:

Le Mar

Warm up:

SOGAL

DJ SOULSHOCK + Ben Franklin

DJ SOULSHOCK + Ben Franklin

Warm up (20:00-23:00): BEN FRANKLIN

Main (23:00-3:00): DJ SOULSHOCK

"Tidligere Karpe Diem-DJ og NRK P3-programleder Yannick De Brito, også kjent som DJ SOULSHOCK, har lenge vært en av Skandinavias mest anerkjente urbane DJer, og er endelig klar med sin etterlengtede debutsingle. 

Egenproduserte #RIST er en energisk og dansbar blanding av hiphop, afrobeats og funk carioca med tropisk smak - med andre ord det perfekte visittkortet for DJ SOULSHOCKs eksotiske lydbilde. 

DJ SOULSHOCK ble født en varm solskinnsdag i skyggen av en palme i Lisboa, og med stranden som sitt hjem, vokste han opp med musikalske innflytelser fra Brasil, Angola og Kapp Verde. Etter hvert tok han farvel med palmene, og med en koffert full av dancehall, hiphop og eksotisk musikk, flyttet han til Norge. Her var han DJ for Karpe Diem i noen år - inntil tiden var inne for å fokusere fullt og helt på karrieren som klubb- og radio-DJ.

Han har siden da spilt verden rundt i blant annet Mexico, Spania, Storbritannia, Sverige, Danmark, Finland, Belgia, Latvia og Portugal. Tro mot sin lidenskap, førte veien han videre til London for å studere musikkproduksjon - og forelske seg i UK musikkscenen. Tross all flytting og reising, er det likevel i hjertet av Oslo han føler seg hjemme. 

Cocktailen av kulturelle og musikalske innflytelser er roten til DJ SOULSHOCKs tropiske og fargerike lydbilde. Han lager musikken han selv elsker - og som får deg til å nyte sommersolen, danse bort alle bekymringer i høstmørket, glemme vinterkulden og synge deg gjennom vårregnet. "

http://djsoulshock.no
http://open.spotify.com/artist/2wpVhIhTAvZG0kay0vXvRD
http://soundcloud.com/djsoulshock
http://instagram.com/djsoulshock
http://facebook.com/djsoulshock.no
http://twitter.com/djsoulshock

Live Arts S5E1 | Uhørt

Live Arts S5E1 | Uhørt

Welcome to the 1st episode of the 5th season of Oslos most awesome art mashup, Live Arts! 
Live Arts is art made interactive. How? Four visual artists are given a canvas each and in 90 minutes they are going to paint a complete picture! When they are done, YOU are going to decide which artist goes forward to the finale. And while the artists compete, your hips and feet are gonna move to the groove of the Shady Collective.

Host: 
Sondre "Shady Papa" Mæland

Visual Artists:
TBA

Shady Collective : 
Ole Bendik “O.B Fro” Svendsen on drums
Andreas "Fame" Famme on the bass, 
Olve “Love” Flakne on guitar, 
Øyvind “Eilertsen” Eliassen on guitar , 
Audun "Turbo" Reknes on the keys and
Sondre "Shady Papa" Mæland on vocals!

Starts: 20:00
CC: free
ID: 20-år

Uhørt presenterer: Olaves

Uhørt presenterer: Olaves

Olaves er en sanger og låtskriver som skriver popmusikk med røtter i soul. Lydbildet bærer preg av en blanding mellom elektroniske og akustiske instrumenter sammen med hans særegne stemme. 

Høsten 2017 var han deltaker i ¨The Voice¨. Nå skal han synge egne låter med bandet sitt.

CC: 100,-
ID: 20-år

SLAM! på Uhørt

SLAM! på Uhørt

SLAM!poesi lever godt på Uhørt! Denne gangen er det Martine Næss Johansen som ønsker deg velkommen. Det blir showcase, det blir open mic og musikk med Oddrun Lilja Jonsdottir. Og, selvsagt, nok kjærlighet til at det vil renne ut av Strøget i begge ender. 

Ta med deg en tekst du har lyst til å fremføre. Ta med en venn som du har lyst at skal høre. Ta deg en øl ved baren og finn et sete tett opp mot scenekanten. Husk å klemme poeten som ga deg mest glede, sorg, latter, sang, solskinn eller storm.

E.Aasheim + Finson

E.Aasheim + Finson

Main:

-Egil aasheim-

Angst, Uhørt, Stratos, Kulturhuset er bare noen få steder E.Aasheim har spilt på. Med sine 10 års erfaring bak seg garanterer han sexy og goodfeel musikk som får de fleste på dansegulvet. Hans musikkprofil består av å spille deilig nudisco, rnb, hiphop, classics og edits.


Warmup:

Finson

Outdrop Clothing & 1054 Entertainment Pres: #UhørtRytme

Outdrop Clothing & 1054 Entertainment Pres: #UhørtRytme

1054 Entertainment presenterer klubb konseptet #UhørtRytme i samarbeid med OUTDROP CLOTHING. 1054 Entertainment er et selvstendig plateselskap basert i Oslo, og er drevet av unge. Artistene vi jobber med er foreløpig LeJamzIsland Bwoii og Nani.

Klesmerket «OUTDROP CLOTHING» er bygd opp som en plattform for å uttrykke seg. Klesmerket er både et «symbol and statement» av sinnstilstanden til en gruppe av kreative skapere. Fokuset er på ungdommen siden de er mest påvirkelig. OUTDROP CLOTHING har som et mål å inspirere og informere om essensielle verdensproblemer med klesmerket sitt. Budskapet til OUTDROP CLOTHING er noe vi føler representerer målet vårt med #UhørtRytme.

UhørtRytme er et konsept bygd på å fremme unge talenter som driver med musikk. Det er veldig vanskelige å få med seg nye unike artister, og vi har skapt en arena som vil tilby på sultene artister som får en mulighet til å vise seg frem. Etter opptreden tar DJ Swaa over scenen, og han kommer til å spinne de heteste låtene innenfor Hip hop, Rnb og Afrobeats.

Det blir en Pop-Up Shop i regi av OUTDROP CLOTHING, så alle gjestene får muligheten til å kjøpe noe fra kolleksjonen.

Artistene blir annonsert snart!

ID:20
GRATIS INNGANG

Chris Stallion + FLO

Chris Stallion + FLO

Main :

Chris Stallion

Warmup:

FLO

Uhørt presenterer: Allen Hinds

Uhørt presenterer: Allen Hinds

Gjennom oppbeksten i Auburn, Alabama, ble Allen Hinds (gitar) tidlig glad i blues og R&B, men gled over i jazz og fusion i tenårene.
Med utdannelsen fra Berklee og MI er han velskolert, samtidig som oppveksten hans tydelig skinner igjennom i hans helt egenartede tone.

Hinds har vært på veien med mange (Randy Crawford, Gino Vanelli, Eric Marienthal, for å nevne noen), og har spilt inn med enda flere.
Han har seks album ute i eget navn, og på platene hans har han med storheter som Abraham Laboriel, Vinnie Colaiuta, Jeff Babko og mange flere.

På Uhørt Oslo stiller han med det nederlandske backingbandet The Pact, et band av studiomusikere som låter jazzy, funky og tight.
The Pact består av Sietse Huisman (trommer), Ronald Jonker (bass) og Tico Pierhagen (tangenter).

Musikk:

«Falling up»:
https://open.spotify.com/track/76u0xybJDLKrKS8TOnIE40?si=QMWFJltgRdCOOlClR6Qv9g

«Springs eternal»
https://open.spotify.com/track/5dJ6S9ivaRC0DEyAyQX8pw?si=ASS30a1XTzKWgz5VLU_Q7A

«Confianca»
https://open.spotify.com/track/6j6Sui4jtmUaHNadI1Fcwa?si=jFINoxA2Q7GcI5kxjPOBxQ

Cc: 250 kr
forhåndsalg slippes tirsdag 7.august.

Velkommen ♥

Uhørt presenterer; Polarnatta og Bassetband

Uhørt presenterer; Polarnatta og Bassetband

Polarnatta beveger seg i grenselandet mellom pop og rock, og med egenproduserte låter og en solid folk-inspirert groove er det duket for en stemningsfylt opplevelse. 
Polarnatta startet med Hanne Jacobsen Lillevold (sang og gitar) og Sigrid Ramdal (fiolin og kor) i 2013, og fra 2015 har Vidar Hovind (bass), Tor Linckert (trommer) og Geir Barkvoll (gitar) vært med på å skape lydbildet. Medlemmene har mange års fartstid fra flere band og orkestre, og med en variert bakgrunn som spenner fra klassisk til rock. Og vi gleder oss til å presentere flere helt nye låter i september!

https://www.polarnatta.com/
https://soundcloud.com/polarnatta
https://www.facebook.com/polarnatta/

Bassetband er en trio fra Oslo som spiller eget gitarbasert materiale innen pop og rock. Med innsmett av låter av artister vi liker, som Tom Petty, Eric Clapton og Fleetwood Mac. 

Mål nr 1. er en hyggelig opplevelse! Og så er trommisen den samme som i Polarnatta... :-)

CC: 100,-
ID: 20-år

Velkommen ♥

Kulturnatt: Live Arts

Kulturnatt: Live Arts

Welcome to Oslos most awesome art mashup, Live Arts! 
Live Arts is art made interactive. How? Four visual artists are given a canvas each and in 60 minutes they are going to paint a complete picture! When they are done, YOU are going to decide which artist is going to be this night's winner! And while the artists compete, your hips and feet are gonna move to the groove of the Shady Collective.

This night is going to be tight as it is a special edition for Oslo Kulturnatt!

Host: 
Sondre "Shady Papa" Mæland

Visual Artists:
Soon to be announced!

Shady Collective : 
Ole Bendik “O.B Fro” Svendsen on drums
Olve “Love” Flakne on guitar, 
Audun Reknes on keys
Awesome bass player and others will be announced.

CC: Free
Welcome.

Uhørt presenterer: Malene Markussen

Uhørt presenterer: Malene Markussen

Malene Markussen er en artist og låtskriver med sin spesialitet i melankolien. 

September 2015 kom Malenes første norskspråklige singel "Alt Du Finner". Ei minimalistisk og stemningsfull poplåt som ble starten på Malene sin musikalske reise som soloartist.
Låta ble tatt i mot med applaus og April 2016 fulgte hun på med debutalbumet "Aldri I Ro". Albumet beskrives som en samling av Malenes tanker og erfaringer så langt i livet og som handler om å alltid bevege seg fremover.

Siden den gang har hun gitt ut flere singerrekker og Oktober er hun på turné for promotere sin nyeste singel.

Malene inspireres av genuine og emosjonell musikk noe hun prøver å videreformidle gjennom sine egne låter. Med hjelp av stemningsfull musikk og intime norske tekster håper Malene å røre lytteren slik hun har selv har blitt rørt av musikken opp gjennom livet.

Malene på spotify :
https://open.spotify.com/artist/3aq07NOYKYjmrew0lxeZbx?si=jwOyYBhlRa2zPUcGQHOQtA

Support: Vegard Iversen
Vegard Iversen er en låtskriver som skriver alt fra pop, rock, viser og blues med norske tekster. 

Bak seg har han to album som soloartist og fem singler ute med bandet IVERSEN. 
IVERSEN har vært å høre både på NRK TV og radio på programmer som "Sommertoget" og "Norsk På Norsk".
Du finner IVERSEN på Spotify

CC: 100 kr for studentbillett, ta med studentbevis.
150 kr ordinær billett
ID: 20-år

Velkommen ♥