Kjære gjester!  Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen! På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd! Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.  Derfor ber vi om følgende; Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE . Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!  Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Kjære gjester!

Takk for at dere besøker Uhørt, vi setter stor pris på dere og håper dere vil komme tilbake, igjen og igjen!

På Uhørt arrangerer vi konserter minimum 2 kvelder i uken, ofte mer, i tillegg til mange andre konsepter. Det er enormt mye jobb bak disse kveldene. Artistene øver i lang tid i forveien, kvelden planlegges ned i minste detalj, billetter skal selges og lyd skal finpusses! ARTISTENE som står på vår scene fortjener å bli hørt, vis dem denne RESPEKTEN. Lydtekniker trenger også å høre musikken for å skru god lyd!

Dette er hva vi jobber med på Uhørt; Vi ønsker å gi deg som gjest og publikummer en FANTASTISK opplevelse.

Derfor ber vi om følgende;

Når det er konsert på Uhørt, VÆR STILLE. Hvis du vil prate, VENNLIGST SETT DEG PÅ UTESERVERINGEN, ELLER SPAR SAMTALEN TIL SENERE!

Med vennlig hilsen, alle oss på Uhørt.

Upolert presenterer: Color me naked

Upolert presenterer: Color me naked

Color me naked er et indie-pop band, som spiller egne låter med inspirasjon fra et spekter av sjangre og uttrykk. 

Musikken beveger seg i vise-poplandskapet med ærlige og nære tekster som skildrer medmenneskelige begivenheter, samt en liten tur innom jazzverden med herlige svevende harmonier til en psykedelisk verden med en eksperimenterende vinkling inn i lydlandskapet. 

Bandet består av: 
Gabriel Klingen Borg: gitar og vokal 
Nicklas Myhre: el-gitar
Oskar Johnsen Rydh: trommer
Hans Erling Klevstad: keys 
Søren Hunsaar: bass

Cc: 100 kr
Id: 20-år

Uhørt presenterer: Lefty and the Tin Can Sellers

Uhørt presenterer: Lefty and the Tin Can Sellers

Lefty and the tin can sellers spiller bakgatepastoraler, ruralelegier og katabolismer som et sobert akkompagnement til våres uungåelige stille flyt ned elveleiene til Acherons mudrete vann. Det høres da ut som en særegen country distillert ut av sevjen til en tusenårgammel eik av folklore. Musikken vil på samme tid dras ned til Dantes niende sirkel som søke opp til Augustins Civitate Dei.

Musikk: https://open.spotify.com/artist/0gDY51Noxd85dKzANiwykm?si=WjMCqwRGR5C1_csNq_LOww

Cc: 100,-
Id: 20-år
Velkommen.

S