Kathrine Fugllien er en sanger og låtskriver som synger og spiller vakre, melankolske toner sammen med sine tre medmusikanter. Låtene blir til liv gjennom hennes enkle gitarspill som fargelegges av strykere og harmonier. Med utgangspunkt i singer/songwriter-tradisjonen, og et snev av folk-inspirasjon, vil de sammen gi lytterne en behagelig og fengende musikkopplevelse med sitt akustiske lydbilde.

https://www.facebook.com/kathrinefugllienmusic?fref=ts

"Mowlith er fem individer fra forskjellige hjørner av Norge, forent av en innovativ og spennende visjon; å skape en drømmende og massiv syntese av elektronisk popmusikk, spenstig rock og improviserende, groovy fusion. Kosmisk!"

https://www.facebook.com/mowlith?fref=ts


Der viser møter gitarsoloer med vreng. Der salmer møter groovende trommer. Der kveeing møter beste vestlandsdialekt; finner du Valborg. 
I grenselandet mellom det profane og det sakrale, finnes mange ubesvarte spørsmål med mange tusen svar. Det finns et hav av benektede sannheter og en verden av salig visshet. Valborg forteller historiene mellom linjene, og hendelsene bak fasadene. 

https://www.facebook.com/Valborg-372890259480743/timeline/

CC: 100,-
Id: 20-år