16. oktober 2015 kommer Autonomias andre album 'Den soniske veven' ut på vinyl samt digitalt gjennom CPU/Diger. Releasekonserten er på Uhørt 17.oktober.

Albumet er ikke bare en dokumentasjon av Autonomia 2013 - 2015, men også et forsøk på å skape helhet og sammenheng for den som skal høre på. Bandet har sunget på norsk fra starten av, og skribenter har beskrevet musikken som en blanding av elementer fra alternative rock og punk sjangere.


"Kontrasten mellom det sårbare og hudløse i tekstene, det tøffe gitarøset og et sikkert øre for gode melodier gjør musikken uimotståelig. Autonomia har med Farvel sikkerhet laget en indie-klassiker." - Hissig

"Raskt, rolig, styggvakkert, sårt og deilig. Du får alt. Det er alltid noe som bygger seg opp i bakgrunnen og driver låtene videre. Autonomia lager organiske, levende låter som vokser." - Usignert

Autonomia ble dannet i 2010 av Christian Vik, Christian Næss, Bendik Øvrelid og Tarjei Øvrelid. Bandet har hittil utgitt EP-en 'Nærmere naturen kommer du ikke' (mai 2011) og albumet 'Farvel sikkerhet' (februar 2013). 'Farvel sikkerhet' ble nominert til GAFFA Prisen 2013 i kategorien "Årets norske nykommer".

http://cpulabel.com/autonomia
https://www.facebook.com/autonomiaband?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=uJGgPAju23M&feature=youtu.be

Support: TBA

CC: 100,-
ID: 20-år frem til kl 23:00 (23:00 = 23-år i helger.)