I forbindelse med lanseringen av Qualifind – plattform for kreative yrker, fylles Strøget med spennende kreative arbeid og personligheter! Søndag 18. oktober inviterer vi deg til å sjekke ut et utvalg av Qualifinds profiler som vil stå på stands og selge sitt arbeid. Her finner du billedkunst, fotografi, illustrasjon, trykk, smykker, vesker og mye mer! Så- trenger du et nytt bilde på stueveggen, en unik gave, en håndlaget veske i skinn eller bare litt inspirasjon og en god prat, stikk innom da vel!

Blant deltakerene du møter er Julie Aida Graf, Thomas Hagreaves, Pia Haugseth, Linn Wold, Elfi Sverdrup, Ingrid Therese Hammar, Sissel Strand, Torill Vrålstad, Ragnhild Marie Aston, Silje Nilsen, Stine Tragethon, Karen Patricia Lea, Karianne Sæther, Camilla Eriksen, Karoline Øien, Ida Frisch og Margot Birkeland. Og sist men ikke minst skal Merete Steinvik Haugen male live! Deltakerne vil alle bli presentert i tiden frem mot markedet for å gi deg en smakebit av hva du får se i oktober. Vi gleder oss!

Det blir musikk, dyktige mennesker, mulighet for mat, øl og kaffe hos Angst Bar og Uhørt. Et ypperlig sted for en hyggelig søndagsaktivitet! Så sleng på deg skjerfet og høstjakka, ta turen ned til Strøget, og vi lover å sprite opp søndagen din med farger, kreativitet og god stemning!


Er det noe du lurer på, ta kontakt med oss på: una@qualifind.no eller 90725520.