St.Niklas, Trondheims nye popyndling entrer scenen på Uhørt lørdag 24. oktober. Med et rått uttrykk og en sårbar stemme vil St. Niklas fylle lokalet med indie pop/rock krydret med 80-talls referanser som vil få frem både rockefoten og nostalgien i deg.

Med en knippe låter ute har St. Niklas allerede rukket å høste god respons. Her hjemme har det blant annet blitt premiere på alle låtene på NRK radio, omtale av NRK P3 og MTV Norway. Bloggere i utlandet har også latt seg revet med av artisten, både Australia, Storbritannia, Usa og Frankrike har alle skrevet store lovord om St. Niklas.

Debutsingelen «Everything Is In Your Hands» hadde premiere på amerikansk radio i California, og sørget like godt for en avtale med MIH Entertainment i Los Angeles. 

«ORIGO EP» slippes 1. september og konserten på Uhørt blir den siste i Oslo før St. Niklas tar turen over til USA på nyåret. 

Hjemmeside: www.stniklas.com
Facebook: www.facebook.com/stniklasmusic
Spotify: http://play.spotify.com/artist/7mxHelaegCfkVGFRBKzIQb
Instagram: www.instagram.com/stniklas
Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCJZ4QHyQOHa50uJwjKzb75Q

CC: 80,-
ID: 20-år frem til kl 23:00