Det er med en dose skrekkblandet fryd Anders Jektvik tar turen til Oslo for å presentere sin kliss nye plate «Sei Det Igjæn» (Grappa Musikkforlag As) på Uhørt, mandag 26. oktober. Med seg har han sin faste pianist og makker Ole Jonas Storli. Sammen skal de gi Tigerstadens publikum en introduksjon til den nye plata med en minikonsert, og skribent André Løyning inviterer Anders til en kort samtale i forkant av konserten til glede for gamle og nye viseentusiaster. 
Anders Jektvik fra Hitra synger sine viser med tilbakelent, lun stil, og plukker gitar med uvanlig følelse og snert. Kombinert med universelle tekster om stort og smått, har dette gjort ham til en av de mest interessante artistene fra Midt-Norge på mange år. 
Det har ført til store ting: Med sine egne låter kom han helt til finalen i TV2s Norske Talenter 2012. Debutalbumet "Aill Kjeinne Aill", gitt ut på uavhengig plateselskap, ble en dundrende salgssuksess i 2013, med P1-melodien "Bare Saind" som fremste single. 26. oktober 2015 er Anders aktuell med nytt album, «Sei Det Igjæn».

Lørdag 30.Januar er selveste release konserten på Parkteatret.

Det ligger en del ferskt snadder på Facebook; https://www.facebook.com/jektvikanders 

Program for kvelden på Uhørt: 
1900 Dørene åpner

1930 Anders og André snakker om livet, døden, kjærligheten og havet. Og musikk, så klart.

1945 Anders holder minikonsert med produsent Ole Blind på piano.

Plata kan også fås kjøpt, og snille barn kan få den signert av Anders sjøl. 

Varmt velkommen!