Tommy Marman leverer fleksibel pop med låter og produksjoner som strekker seg fra havets dyp til stratosfæren i supersonisk hastighet.

Etter fire år med musikkstudier i Kristiansand er han klar for å ta tilbake Oslo med sitt eminente band bestående av: Anders Langset (trommer), Anders Brønstad (gitar), Bjørnar Bjørnstad (bass) og Magnus Bakke (keys). De inntar Oslo med et førskjelv av hva som er i vente før det virkelig braker løs i 2016. Flere singelslipp som ender i et storartet debutalbum skal bli en realitet og flere konsertscener enn Uhørt skal få berike sine anleggene i løpet av det kommende året. Uhørt 28. oktober er altså starten på noe stort, som man ikke vil gå glipp av!

Putt Hozier, Coldplay og Kings of Leon i en blender sammen med atmosfæriske lydlandskaper og du får noe som ligner på Tommy Marman. For etter å ha jobbet store deler av livet sitt i studio de fire siste åra, så har han funnet noe helt eget, som er så gjennomarbeidet at det ikke er lovlig å sitte inne med det lenger. Så varsko her: Ikke gå glipp av Tommy Marmans første konsert i Oslo, 28. oktober hos Uhørt!

www.soundcloud.com/tommyfm/sets/5-demos-1/s-7vyrK

www.facebook.com/tommymarmanmusic

Dørene åpnes kl 20:00, velkommen
CC: 100,-
ID: 20-år