djambr collective: djambr collective är ett nystartat management/event/produktions bolag som har sitt fotfäste i Oslo. Under kort tid har de växt mycket snabbt från 1 artist till 8 stycken, baserade i både Oslo og Stockholm. Med ett unikt koncept där varje artist är handplockad för att jobba individuellt med sin karriär, men även få möjligheten att jobba med övriga i kollektivet för att utveckla sin musik. Men en oerhörd stor dynamisk bredd på musiker är djambr collective och deras evenemang något som lockar en bred skara av publik och passar alla intressenter. LEAN by musicians for musicians!

Viktor Lindblom:
22 årige Viktor som ursprungligen kommer från Falun har sedan ett par år tillbaka varit bosatt i Oslo. Viktor som är aktuell med släpp av sin första EP "Sunny to me" kommer efter succén med debutsingeln "Melody Speaks Again" att promotera sin nya musik. Viktor som stod på scen i Oslo för första gången för bara ett år sedan har gjort en enorm utveckling och det står inte på fören Viktor slår igenom på allvar. Med fantastiskt gitarr spel och en unik talang för textförfattning är Viktor ett måste under hösten 2015, därför är Uhört en gyllende chans att se honom live. 
Viktor som kommer spela tillsammans med Linnea Fredricson på fiol och Vilde Berg på sang. 

https://open.spotify.com/artist/7kM8no0CG7oHZJrQXqUDhh

Iselin Andresen:
Iselin har börjat etablera sig starkt på den norska musikscenen, med låtar som "norsk sang" og "gnist" visar Iselin kraften med att sjunga på modersmålet. 
Med inspiration från artister som Joni Mitchell og Ane Brun så är det lätt att sätta sing/songwriter stämplen, dock har hon en förmåga med vackert gitarr spel och en rofylld stämma att sticka sig ut fra mängden. 

https://open.spotify.com/artist/59P70hhFxkfyPIrqYgsyph


TESFU:
Efter debutsingeln "aim for the stars" som spelades i över 10-länder och uppmärksammades i både p3 och Videorama är nu TESFU aktuell med sin
andra singel "Cards Are Stacking Up". Jonas har med spelningar både i Berlin och runt om i Oslo gett staden den Reagge musik som staden länge saknat. Med gripande texter och en trygg scennärvaro är TESFU en stämningshöjare av högsta rang. 

https://open.spotify.com/artist/760xWfDvJGUKTdh2IhxxTd

CC: 100,-
ID: 20-år