Perfekt for kjølige høstkvelder. 

Hver 2. Onsdag i måneden inviterer vi til jazzkveld inspirert av Django Reinhardt, der tidligere Satyricon gitarist Gildas Le Pape tar med seg gjesteartister til Uhørt for å gi oss musikalske opplevelser i et atmosfærisk lokale. En perfekt kombinasjon. 

Se for deg at du kommer inn til dempet belysning, lokalet er lunt og atmosfæren er avslappende. Folk koser seg. Fra scenen, et musikalsk eventyr som fyller hvert hjørne av det upolerte lokalet. Det både inspirerer og behager. Fra baren lukter det friskt av sitrus og utsøkt av kaffe. En deilig opplevelse.

Denne gangen inviterer Gildas Le Pape med seg Henriette Vaagsnes og Ellen Brekken. Ellen Brekken er en av landets mest aktive bassister. Hun spiller i det Spellemannsnominerte Hedvig Mollestad trio, folkemusikkgruppen MAAR, og har, i tillegg til jobbing for NRK, Rikskonsertene og forskjellige teatre, jobbet med artister som Aasmund Nordstoga og Maria Arredondo. Henriette Vaagsnes fra Arendal har erfaring fra de fleste musikksjangere, men det er jazz og groovebasert musikk som ligger hennes hjerte nærmest: dette var et perfekt utgangspunkt for et musikalsk møte med jazzgitaristen Gildas Le Pape.
Etter en vellykket konsert på Uhørt i September, er Henriette tilbake på Jazzy James for å synge hotswingende standarder og følelsefulle jazzballader med sin unike soul twist, støttet av Ellen Brekkens solid og melodiøse kontrabassspill og gitaristene Gildas Le Pape og Magne Førelands raffinerte samspill og lekne improvisasjoner. 

Henriette Vaagsnes: vokal
Ellen Brekken: bass
Magne Føreland: gitar
Gildas Le Pape: gitar
Dørene åpner kl.19.00, gratis inngang.

Velkommen!