Johnny Kahlua er aktuell med sin nye singel "Startin' All Over Again", som har imponert musikkmaestro Ruben Gran på P3, som uttalte at dette var en skikkelig sørlandsk gladlåt da låta ble radiopremiert på programmet hans i august. Samt spillelistinger på Kystradioen, Radio Bodø, Ordentlig Radio og NRK Sørlandet. 

Kahlua er også en kjent skikkelse i andre formater, da han har vært aktiv på konsertfronten i store deler av Norge denne høsten. Han gleder seg selvsagt til å gjeste Uhørt for første gang, og håper DU vil ta turen innom for en pils!

Hjemmeside: http://www.johnnykahlua.com/

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

J. E. Lundberg (1974) vokste opp i Son, Akershus, og flyttet som tyveåring til Oslo for å leve ut en dypt romantisk drøm om forfattergjerningen. Han rakk å skrive 17 manuskripter innen han i 2005 debuterte på Aschehoug Forlag med hybridboken SVERIGE. Siden ble det diktutgivelser på norsk og dansk i 2008 og 2013. Et opphold på musikklinjen ved Trøndertun Folkehøyskole hadde siden 1994 etablert et musikals spor ved siden av det litterære, og i 2007 debuterte han som plateartist. Siden 2011 har han turnert hvert år i Norge, hovedsakelig med den sveitsiske kontrabassisten Joachim Thönen. I 2014 møttes det litterære og musikalske sporet da han ble hyret som husdikter for TV-programmet Monte Carlo på dansk DR 3, med Joachim Thönen som instrumentalist. Med sangene har Lundberg underveis opptrådt sammen med artister og musikere som Øystein Wingaard Wolf, violinisten Øyvind Rauseth, bandet Gadarene Wine, og delt scene med Sandra Kolstad, Lucy Swan, Johnny Kahlua og Vysotsky-fortolkeren Dan Fägerquist. Siden 1998 har Lundberg vært bosatt i København, skriver og utgir på norsk og dansk, og har siden 2012 etablert en skandinavisk kunsthall og litteraturfestival på øya Læsø i Kattegat. 

Hjemmeside: www.drlundberg.com

CC: 100,-
ID: 20-ÅR

INNLEGG