UNDER er en konsertrekke med fri aldersgrense på Uhørt i Strøget. 

Mellom kl.16 og kl.20 søndag 13.desember får du servert disse spennende artistene live:

Signe Eide
En moden vokal på catchy melodier - sanger som berører og fester seg. Signe Eide skriver sin musikk selv, direkte og upolert. Akkurat rukket 18 før hun legger ut på veien igjen i 2015. Hun har spilt på festivaler som Slottsfjell og Trænafestivalen, og varmet opp for artister som Oslo Ess, Comet Kid, Samsaya, Lissie og Einar Stray Orcherstra.
https://soundcloud.com/signe-eide-official

amini:
En spennende singer-songwriter, med et London-basert band. Den melankolske og vakre musikken tar deg med inn i Norges dype skoger. Amini har gitt ut to EPer, og har varmet opp for Frøkedal i London. 
https://soundcloud.com/aminimusic

Bits:
Et indierockband fra Asker, som virkelig får foten til å svinge, og nakken til å dingle. De har sansen for fengende gitarriff, kjappe trommer og kraftig vokal. Bits har blant annet spilt på Hvalstrandfestivalen, og varmet opp for Marion Ravn, Karpe Diem og Carnival Kids.
http://urort.p3.no/#!/Band/bits

Rebecca Thorsen:
En ung artist fra Oslo som skriver melodiøs popmusikk. Hun har til tross for sin unge alder allerede hatt en rekke konserter og opptredd på scener som Sentrum Scene, Miniøya, Bølgen og Belleville Cosmopolite, samt The Bluebird Cafe i Nasvhille og Caffe Vivaldi i New York City.
Rebecca har en elegant, sjelfull stemme, gode tolkninger og en evne til å formidle nære, personlige historier.
https://soundcloud.com/rebeccathorsen

Bli med på en heidundranes søndagsfest!

Cc: 40,-