De fleste kjenner Pats One fra battleligaen Skeez TV, men flere og flere har fått øynene opp for rapperen etter han slapp singelen Høster Som Man Sår fra debutalbumet Nichols, som kom tidligere i år. Albumsporet Dypdykk fikk også ved hjelp av regissør Åsmund Hasli en filmatisk og psykedelisk video som ble sluppet i høst.

Pats & The Ones gjorde sin første konsert på Uhørt i fjor høst, hvor publikum fikk servert en strøken blanding av soul, jazz, blues, folk og rap. Bandet består av den tidligere stjernekamp-deltageren Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars, og medlemmer fra kritikerroste band som The Switch, Snakka San & Sver, og Goylem. 

Tekstuniverset til Pats får med andre ord en ny innpakning med god hjelp fra noen av Norges dyktigste musikere. Mesteparten av låtene som spilles er fra Pats’ debutalbum Nichols, i tillegg til noen nye låter og en overraskelse eller to. 

Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av, og vi kan garantere gåsehudstemning i et av Oslo sine beste og mest intime konsertlokaler.

Pats & The Ones består av:
Arthur Kay Piene – Keyboard
Jens Linell – Trommer og perkusjon
Hans Erik Wagner – Bass
Tuva Syvertsen – Fele, mandolin og vokal
Eli Wangberg – Vokal
Pats One - Vokal

 

Dørene åpner kl 20:00
CC: 100,- Billettsalg; http://www.billettservice.no/event/481641
ID: 20-År