Marcus fletter julekurver og Bjørn lager hjemmelaget marsipan. I Østmarka et sted slåss Lasse og Jonatan om hvilket juletre de skal velge. Forberedelsene er i full gang til årets store julehappening. Marcus Løvdal Band elsker jula. «Jula er der vi er» sier Marcus mens han drar en jazzstrofe over « Deilig er jorden». 
Litt julestemning er vel greit, 19.desember? Hvis du er lei jula kan du nyte musikken. Hvis du er lei musikken kan du nyte julestemningen, og hvis du er lei både musikk og jul kan du nyte synet av gutta på scenen, Narum på orgel og et fullsatt UHØRT. Det skal ikke stå på muligheter til å nyte.
Den 19.desember 2015 inviterer Marcus Løvdal Band med Lars Christian Narum på orgel til sin egen julefest og juleinspirerte konsert. UHØRT stiller med et lokale preget av juletid, bandet stiller med et program med nye låter, gamle låter og noen musikalske overraskelser. 
Siste lørdag før jul skjer det altså. Ta med venner, tanter og onkler, halvsøsken og veggdyr, nisser og troll og andre du måtte møte på din vei. Det skal spellas, det skal syngas ? og det skal kosasts… Kommer du, kommer vi!
 


CC: 215,- (inkl avgift) http://www.billettservice.no/event/477697
ID: 20-år