D-lovely presenterer jazz som er engasjerende, lun og inderlig, og med en nerve som får fram det beste i musikken til en av populærmusikkens største komponister; Cole Porter. Frontet av Gro-Marthe Dickson spiller trioen et blandet repertoar med kjente og ukjente perler fra komponistens lange og rikholdige karrière. Med varm kontrabass som stamme, en leken gitar som brer seg ut og en klar vokal på toppen, faller det hele inn i en intim kammerjazzinnpakning.

Gro-Marthe Dickson er en betagende vokalist med en varm, men klar stemme og en naturlig sterk formidlingsevne. I tillegg til å synge i D-lovely har hun også en parallell karrière som soloartist. Hun har en singelutgivelse i lomma, og har blant annet opptrådt med Beady Belle og på Kongsberg Jazzfestival. Hun har bakgrunn fra Rytmisk linje ved Universitetet i Agder, og har studert under blant andre Elin Rosseland og Solveig Slettahjell.

Med seg har hun Aksel Westlund, en gitarist med et lekent og søkende uttrykk. Han har sin bakgrunn fra Leeds College of Music, og er virksom i flere Oslobaserte band, fra frijazz til swing. Aksel har studert under Hans Mathisen og Frode Kjekstad, og opptrådt ved Oslo og Kongsberg jazzfestival samt Leeds International Jazz Conferance.

Selve hjerteslaget i D-lovely er Morten Krogh Hagen, en ettertraktet bassist med et stort sound og fjellstøtt beat. Morten har opptrådt ved blant annet Oslo og Kongsberg Jazzfestival, er fast medlem av Frikk Heide Steens Evening Band, og har deltatt på flere plateinnspillinger.

Vi utvider og blir for denne spesielle anledningen til D-lovely Quintet! 

Magnus Sefaniassen Eide (slagverk) og Ståle Langhelle (piano) blir med i vår lune konstellasjon og vi gleder oss veldig. 

Hjertelig velkommen skal dere være!

CC: 100,-
ID: 20-År