To svært begavede låtskrivere og sangere runder av årets siste Von Werden Sessions. 

Denne søndagen blir fylt med Girl Power.

Ingunn Tennøe
www.ingunntennoe.com
www.soundcloud.com/ingunn-tenn-e

Ingunn Tennøe er en begavet klassisk pianist med utdanning fra Norges Musikkhøgskole og Manhattan School of Music. Ved siden av den klassiske musikken har hun alltid skrevet sine egne låter, selv om hun selv liker å kalle det improvisasjoner. Musikken kommer rett fra hjertet. "Simple but soulful", inspirert av jazz standards, soul, vise og historiefortelling.

Es May

ES MAY var en av semifinalistene i The Voice - Norges beste stemme året 2013. 

Hun ble spesielt bemerket for sin særegne vokal og personlige innlevelse. Etter hennes musikalske opptur i talentkonkurransen har det kun gått framover. 

ES MAY beskriver musikk som sjelen i livet, og har valgt kun og fokusere på drømmen om å spre sin musikk til folket. Hun er en flittig låtskriver, og er snart klar for å produsere sin første singel i studio. 

Tekstene bærer preg av hennes erfaringer i livet og oppfatningen hun har av det som omgir oss alle i en abstrakt verden. Hun beveger seg inn i popmusikkens univers på sin egen unike måte, og er ikke redd for å vise flere sider av seg selv med sitt ærlige uttrykk. 

Vi gleder oss masse!

CC: 50,-

ID: 20-år