Påls butikk ble etablert i Oslo tidlig i 2015. Med sin debut fra våren 2015 tar Påls butikk oss med på en rundreise som begynner i Oslo sentrums gater og ender på Helsfyr etter noen avstikkere nordover i landet. 

Musikken står godt plassert i norsk rock og blir derfor stadig vekk spilt på NRK P13-programmet Stjernepose.Trioen består av Mats Larsen på vokal, Pål Price på gitar og Henrik Holten på trommer. På scenen er de alltid flankert av gjestemusikere – for øyeblikket Kim Engebakken på gitar og Pål Sørvær på bass.
Ved siden av en konsertrekke som startet våren 2015 og fortsetter utover høsten og vinteren, vil bandet slippe en singel allerede i løpet av november. Singlen vil være en del av bandets første fullengder – et album som kommer i løpet av 2016 under platemerket Prihola Records. 

www.paalsbutikk.com
https://www.facebook.com/paalsbutikk/?fref=ts

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Boomerang Rapido er reinspikka rock & roll. Med et sound som kan sammenlignes med både garasjerock, punk, blues, psych og indie, kan det lett trekkes paralleller tilbake til 60-tallets store rockehelter.
De to gitarene er i stadig drakamp mellom fete riff og catchy melodier, mens trommene og bassen underbygger de groovy rytmene som gjør at man med en dose godvilje kan danse til musikken.
Men en ironisk distanse til det meste, og en mangel på selvhøytidelighet som er sjelden i dagens musikkverden, er Boomerang Rapido en stor dose underholdning du rett og slett ikke vil gå glipp av.

https://www.facebook.com/BoomerangRapido/?fref=ts

CC: 100,-
ID: 20-år