Gildas Le Pape inviterer Jon Larsen!

Jon Larsen er en av Norges hotteste gitarister, kjent fra sammenhengende turnévirksomhet over mesteparten av kloden siden slutten av 70-tallet. 
Med utgangspunkt i Djangomusikken har han utviklet en egen akustisk gitarstil med elementer blant annet fra bebop, sigøynermusikk og europeisk kunstmusikk. Jon Larsen har utgitt fem soloplater i eget navn, over 30 album som solist i Hot Club de Norvège, og et stort antall gjesteopptredener på andres plater, f. eks Lillebjørn Nilsen (Spellemannprisen 1982), Øystein Sunde, m.fl.
Jon Larsen etablerte Djangofestival (1980) og Hot Club Records® (1982), som har produsert over 500 album. Han har også produsert plater med internasjonale jazzstjerner som Chet Baker, Stéphane Grappelli, Biréli Lagrene, etc. Han leder også forskningsprosjektet Stardust (mikrometeroritter).
Jon Larsen har bakgrunn fra billedkunsten, men har hovedsakelig arbeidet med musikk, først og fremst som kapellmester i Hot Club de Norvège, men han har også komponert bestillingsverk for en lang rekke ensembler. Jon Larsen har mottatt prisen ”Årets Verk” fra NOPA for ny musikk, Buddy-prisen (norsk jazz' høyeste utmerkelse), Oslo Bys Kunstnerpris, Thorbjørn Egners Kardemommestipend og Audun Tyldens Minnepris (som plateprodusent).

Denne kvelden blir det første formelle musikalske møtet mellom Jon og Gildas, og dette lover en spennende hotjazzaften på Uhørt!

Jon Larsen: gitar
Gildas Le Pape: gitar
Egil Stemkens: bass

Dørene åpner kl.19.00, gratis inngang.

Velkommen!

--------------------------------------------------------------------------------------

Hver 2. Onsdag i måneden inviterer vi til jazzkveld inspirert av Django Reinhardt, der tidligere Satyricon gitarist Gildas Le Pape tar med seg gjesteartister til Uhørt for å gi oss musikalske opplevelser i et atmosfærisk lokale. En perfekt kombinasjon.
Se for deg at du kommer inn til dempet belysning, lokalet er lunt og atmosfæren er avslappende. Folk koser seg. Fra scenen, et musikalsk eventyr som fyller hvert hjørne av det upolerte lokalet. Det både inspirerer og behager. Fra baren lukter det friskt av sitrus og utsøkt av kaffe. En deilig opplevelse.