Shady Rasta invites you to Uhørt the 17th of February! We bring DJ Fjuskepels to play some tunes before the cosmic revelation will electrify your body and make you part of our universal groove.

http://urort.p3.no/#!/Band/shadyrasta

"Shady Rasta er et Reggaefenomen uten like. Med sin særegne blanding av funkinspirert hip-hop, discobeats, fengende blåserriff og popvokal skal det ikke mye til før publikum danser iherdig til musikken. Siden 2012 har bandet vokst fra fire til ni medlemmer, noe som forsterker liveopplevelsen til både publikum og bandmedlemene, og som gjenspeiles i det økende antallet deltakende for hver episode. Bandet jobber hardt med å konstant innovere seg selv for å gi publikum noe nytt hver episode, noe som bringer historien videre og skaper samhold mellom lytter og musiker.

Bandet slapp nettopp ut sin første singel, og kommer til å slippe diverse teasere og videoer frem til Releasekonsert av EP senere i vår. "

cc 50,-