Etter fjorårets platesuksess, ”Don’t Fall In Love”, er Sisi godt i gang med å skrive nye låter. 27. mars tar hun med seg sitt superband og venner for en festkveld inne i Strøget passasjen på scenen til Uhørt. Sjelfullt, helstøpt og vanvittig trøkk. Det hele i en kombinasjon av gammel og ny soul og rythm & blues, smakfullt krydret med synther og virkemidler fra rockens verden. Det her blir fest. Med en av landets sjelfulle førstedamer.

- Denne plata er for meg en ærlig og ganske sårbar affære. Kanskje litt for ærlig. Den speiler hvor jeg har vært følelsesmessig det siste året med både oppturer og nedturer. Jeg føler at albumet på en måte er en dagbok fra det siste året i livet mitt. – Sisi.

Siden hun tok steget frem som soloartist i 2011 har hun hatt flere singelhits og deltatt i NRKs
”Stjernekamp”.

«Hun er Norges sjelfulle førstedame»
- Terningkast 5, Dagbladet
«Om det finnes en soultrone her til lands har Suzanne «Sisi» Sumbundu vist seg å være en kandidat
til å fylle den»
- Terningkast 5, VG

«Stor stemme, troverdig soul»
- Terningkast 5, Dagsavisen
Youtube:

Sisi- The Sun
https://www.youtube.com/watch?v=xKy6gF8n1qw&feature=kp

Spotify:
http://open.spotify.com/album/2p4OI4A7mYfeSp4758jcYV

CC: 100,- (inkl avgifter)
Id: 20