Annie Woodward er en grunge folk- rocker født i Stockholm som egentlig skulle skrive lyrikk for andre artister. Gjennom sine projekter innenfor teater begynte hun selv og opptre og har siden 2013 spilt over 100 konserter i 7 ulike land.

Woodward har spilt to selvstendige turneer, en i Europa og en i USA. Hun brukte mesteparten av sitt 2014 "on the road" i Nord-Amerika hvor hun couchsurfet, busket, busset og haiket seg tvers statene og spilte konserter, samt spilte inn sitt første album.

Dette albumet, Two faces on a clown blir gitt ut på AmpÆr records, et nytt lite selvstendig label startet av en av Annies barndomsvenner. Halvparten av skiva ble produsert av Mike Davidson i Boston og halvparten av Sean Bloom i Los Angeles. Tittel tracket two faces on a clown er produsert av sanger Alexa Melo og mikset av Christian Hand, mannen bak den første Mowglis skiva og en anerkjent radio personlighet i indie-rockens Los Angeles. Two faces on a clown er et resultat av crowd-funding, flaks og "riktig gode venner".

Den første singelen fra albumet, Eager to talk hadde sin radio debut på NRK sommeren 2014. Fra om med 2015 er Annie igjen basert i Oslo hvor hun spiller sammen med et band og skriver teater for teater Playroom. Påsken 2015 skal hun spille et par konserter rundt i Europa, med en lenger turnè planlagt i Juli.

https://www.facebook.com/Anniewoodwardmusic?fref=ts

Oppvarming: Samir Bass og Theo Hogben.

CC: Uten CD 50,- / Med CD 100,-
Id: 23