Oslos Rauseste Marked vol. 2 blir arrangert 9.mai 2015.

Hva er Oslos Rauseste Marked?

Vi lever i et samfunn hvor stort sett alt koster penger.

Se for deg et marked hvor du ikke kan kjøpe noe for penger, men må bytte, dele, gi bort og være raus. Visjonen vår er, gi tilbake til byen, skape uten å forbruke og la nettverket bruke sine ressurser og raushet.

Her er noen eksempler på hva du kunne oppleve på markedet i fjor.

Intro kurs til cocktail-miksing, vintage hårfrisyre kurs, ansiktsmaling for barn, stand up, kyssebod, massasje, lær å hekle lue, kompliment formidlingen, raus kafe og mye mer Bli med å gi rausheten sin fortjente plass i samfunnet! For at Oslos Rauseste Marked skal kunne finne sted er vi helt avhengige av at du vil være med å bidra til innholdet. Hvis ikke er et raust marked umulig.

Vi ønsker deg derfor hjertelig velkommen til årets andre Festmøte onsdag 25.mars på Uhørt, en onsdagskveld utenom det vanlige. Intensjonen med Festmøtene er å komme opp med ideer til hva man kunne tenke seg å bidra med til markedet. Vi inviterer derfor til en ide café hvor vi har lagt opp til idemyldring og fasiliteter dere gjennom en workshop.

For at det også skal bli fest disker vi opp med en konsert, snacks og overraskelser.

Vi sees!

http://www.oslosrausestemarked.com/