Velkommen til SLAM! Festival 2015.
For første gang arrangerer vi tre kvelder på rad med levende poesi servert i alle former.
Kom og opplev lokale, nasjonale og internasjonale slam poeter i verdensklasse!

Ta med deg venner, søsken, mødre, fedre, besteødre, bestefedre, bestevenner, kjærester, eks-kjærester, dama/typen du er keen på, dama/typen du bare har lyst til å ha som venn, dama/typen du ikke er keen på i det heletatt men som bare må få med seg en eventyrlig kveld, og kom til oss på Uhørt ved Youngstorget for å kose dere hakk ihjel med poesi, lyrikk, dikt, slam, rap, spoken word, story telling, stand up, sit down, and every thing between! Come, come, come, and get your poetry fix for the next few weeks!

Starter: 20.00
Cc: 100
Aldersgrense: 21
Sjekk plakat for info om resten av festivalen!