Først som først er jeg er glad for at min siste singel "Naive" falt i smak hos mange lojale P3-lyttere, og ikke minst hos dere som streamer på det store internettet. Tusen takk, på vegne av meg og mine medmusikanter. 
Hvor jeg er, og hva jeg gjør nå, er nettopp den delen av musikklivet allmenheten ikke ser. Jeg arbeider med nye låter, skriver- og spiller inn i studio. Etter alt å dømme den mest tidkrevende, og kreative prosessen i hele musikkens gang. Det vi jobber med nå, er noe vi gir til dere når vi kommer i mål.
Når det er sagt, kan jeg si så mye som at et helt album er ferdig mixet og mastered - og det maser på meg om å bli utgitt med det samme. Men, jeg sier - vent litt, du vil bli utgitt rett over jul, nærmere bestemt Januar. Først vil jeg gi dere tid til å lytte til enkelte singler og bli kjent med de, hver og èn. Det syntes jeg dere og de fortjener.
I mellomtiden jobber vi på, for å lage god musikk. Skjønt vi for tiden er noe tilslørt i rampelyset, vil jeg si at vi er like mye tilstede nå - om ikke mer, som når vi befinner oss på scenen. Det er nå følelser og melodier tar form, som jeg håper dere får glede av. 
Tusen takk, alle og enhver, det er dere som bringer liv til musikken. Tålmodighet er en dyd vi setter stoor pris på. Så lover vi dere musikk som kommer fra hjertet. So long, er det alltid låter å finne på spotify, wimp, rundt omkring.
Love from me to you Andrea Dahle

Følg gjerne bloggen www.andreadahlemusic.blogg.no,
Musikken finner dere på sosiale medier som Spotify &iTunes.

Facebookside:
http://www.facebook.com/pages/Andrea-Dahle/115919095152403?ref=ts

Ved generelle og musikalske henvendelser, ta gjerne kontakt på mail: dahle.andrea@gmail.com