Kreativ, rastløs og med et behov for individuell musikalsk utfoldelse startet Sigrid Zeiner sitt soloprosjekt I 2012. Med bakgrunn som klassisk sanger, en bachelor i pop musikk og flere sene kvelder i hjemmestudioet i London, fant hun fort sin helt egen sound. 

Sigrid tar inspirasjon fra artister som Oh Land, Niki & The Dove, Banks og Daughter og skriver tekstene selv. Hun har en intim, klar og dynamisk stemme og med sin vokalpedal skaper Sigrid en stemning på scenen ulik noen andre. Lydbildet består av store synther, samples og mye dynamikk med vekt på å gjenskape følelsene som ligger bak hver låt.

Etter lengre tid som sanger for bla. Maverisk Sabre og Crystal Fighters, sitt andre band Circumnavigate og mye jobbing som soloartist i studio var Sigrid endelig klar til å slippe debut EP ’Uncomfortable’ i september 2014. Den 19. April står hun på scenen på Uhørt for å vise nytt materiale samt musikkvideo premiere for den andre singelen fra EP’en - ’Overload’

Soundcloud: https://soundcloud.com/st-y-agency/sets/sigrid-zeiner/s-ovcec
Facebook: Sigrid Zeiner

CC: 100,- 
Id: 20-år