Pony the pirate er tilbake! 20. februar slipper bandet to nye låter. 25. april spiller de sin første konsert i Oslo på 4 år. Stedet er Uhørt. Kjøp billett i dag: http://www.billettservice.no/event/451249

Den gangen.
Håkon Moslet, Thomas Seltzer, Christer Falck og Sigrid Hvidsten hadde enstemmig gitt urørtseieren til Pony the Pirate, Jørgen Hegstad oppdaget “Norges nye pophelter” og piratene debuterte som 4.mest spilte norske band på radio. Det var i 2009. Siden fulgte hovedscenen på Hove, Øya, Quart og alt av norske festivaler. Dette er historien om et liv i Ford Transit, på norske veier og norsk radio.

Nåtiden.
Så flyttet piraten selv inn i skogen, rykter om dype konflikter. 8-mannsband blir til 3. Pony the Pirate har funnet tilbake til den magiske kjemien før Ford Transiten kom inn i bildet, fra tiden da musikk ble spilt inn i stua i Vennesla, mellom forbipasserende tog, på billig utstyr. Joakim Johannessen, Kristian Notland Harnes og Kurt Andrè Aase pustet liv i samarbeidet, det er tid for å nyte.

Fremtiden.
20. februar kommer to låter. Det kommer mer også, inspirasjonen er tilstede, livet er til tider ganske godt. Så kommer våren, da spiller de konserter.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Pony-The-Pirate/52654519504?fref=ts

Youtube: http://www.youtube.com/ponythepirate

CC: 150,- (Inkl.avgifter)
ID: 23-år