Simen Vikan fra Harstad skriver tekster på engelsk med et reflekterende og tidvis selvironisk blikk på egne drømmer, ambisjoner og hverdagslige erfaringer. Musikalsk inspirasjon hentes fra så ulike artister som John Mayer, Steely Dan og Sondre Lerche. 
Resultatet er et gitardrevet popsound med vibber av rock, jazz, blues og singer/songwriter-orientert musikk, der fengende melodier, hooks og spenstige akkordvendinger underbygges av et stødig groovende og energisk band.

Simen Vikan: Vokal/gitar
Øyvind Eliassen: Gitar
Øyvind Aune: Rhodes/orgel
Ida Brynildsen og Guro Marstad: Backingvokal
Andreas Fammé: Bass
Sondre Spæren: Trommer

Urørt: http://urort.p3.no/#!/Band/simenvikan
Soundcloud: https://soundcloud.com/simenvikan

Elias Eine er en nordnorsk visesanger som bruker snedige akkorder og nøye gjennomtenkt fingerspill for å skille seg ut i mengden med singer/songwriters. Med tidvis nostalgiske tekster som tar for seg melankolske og tragikomiske temaer, bruker han den nordnorske dialekten for det den er verdt. Dette gir musikken og livefremførelsene et personlig og ektefølt preg. Musikken henter inspirasjon fra artister som Tallest Man on Earth, Nick Drake og Paul Curreri og kan best beskrives som alternativ folk-pop.

Selv om Elias Eine har fremført musikken med både fullt band og diverse mindre besetninger, er det som en mann alene med gitaren han har arbeidet mest. Ønsket om å lage låter og gitararrangementer som ikke framstår som kjedelige uten band, var utgangspunktet for hele prosjektet, og det er også slik du får se ham i kveld.

Musikk: https://soundcloud.com/eliaseine
Video: https://www.youtube.com/watch?v=NZTwrMDpciA

GURO er en ny, ung artist som lager soulmusikk ispedd elementer fra både pop, rock og blues, blant annet inspirert av soul-legenden Marvin Gaye og norske High Red. Hun formidler enkle men store temaer som kjærlighet og kjærlighetssorg på sin egen trønderdialekt. Å formidle soul på trøndersk er relativt nytt i norsk musikksammenheng, og som et friskt pust setter GURO dermed sitt naturlige og personlige preg på den velkjente sjangeren.

Dette er GUROs debutkonsert og i ryggen har hun med seg et utrolig stødig og dyktig band som enkelt og greit er ute etter å gi publikum en digg konsertopplevelse. Bandet vil senere i år gi ut en EP og denne konserten blir dermed en smakebit på det som kommer.

Guro Marstad: Vokal
Edvard Helvig: Keys
Bjørn Ulvik Blix Lein: Gitar
Robin Kirknes Andreassen: Bass
Bjørn-Christian Svarstad: Slagverk

https://www.facebook.com/GUROband

CC: 50,-