SIRI er et alternativt popband med base i Oslo, som spiller musikk skrevet av Siri Byrkjedal. Bandet finner sin egen måte å tilnærme seg popmusikken på gjennom musikernes bakgrunn fra flere musikalske landskap. Dette resulterer i overraskende og dynamisk musikk som både fenger og beveger. 
Musikken er inspirert av blant annet Susanne Sundfør, Kobert, Radiohead og Hanne Hukkelberg.
SIRI spiller eksperimentell pop der gitar, synth og sterke melodier er framtredende. Musikken er drømmende og melankolsk, men med energi og groove.

Siri Byrkjedal – vokal
Ivar Myrset Asheim – trommer
Simen Skrebergene – gitar
Martin Morland – bass
Morten Røsbak - synth

Support -

Stian Skaaden
Artist og låtskriver Stian Skaaden er oppvarmer for SIRI, og med seg har han Martin Lie på kontrabass. Settet for kvelden er enkelt og intimt, og musikken drar kjennskap til blant andre The Low Anthem, Laura Marling og Elvis Perkins.

CC: 50,-
Id: 20-år