Dyveke Kuløy beveger seg i et tidløst poplandskap med fokus på metaforer, legender og poesi med en tydelig rød tråd; mange av tekstene har mørkere undertoner enn man kanskje legger merke til ved første gjennomlytting. 

Dyveke Kuløy er den ukjente Norske låtskrivertalentet som, på sin debut-7" 'Gabriel' (2013) fikk med seg produsent John Agnello (Madrugada, Sonic Youth, Dinosaur Jr., Phosphorecent, Kurt Veil), samt folk fra The Hold Steady, Sonic Youth, Son Volt, Cindy Lauper og Gnarls Barkley.
På tredjesingelen 'Little Darling' fikk hun i tillegg drahjelp fra Foo Fighters keyboardist Rami Jaffee, Gluecifer bassist Stig Amundsen og King Midas trommis Tomas Pettersen.
Nå er hun klar med ny singel.

Dyvekes selvtitulerte debutalbum slippes 28. mai 2015. 

Hennes tidligere singler er listet på bl.a P1, Radio prime og Ordentlig Radio. GAFFA Norge omtalte henne i august 2014 som 'Det neste store fra musikknorge'.

CC: 150,-
Id: 23-år