Simen Rem har turnert Norge og Europa med ulike musikalske prosjekter, og spilt med flere av landets mest profilerte artister.

Sammen med sin far, poet Håvard Rem, er han signert på Grappa Musikkforlag som 8. mai ga ut duoen Rem&Rem sitt første album.

Samtidig jobber Simen for tiden i studioet til Morten Abel med sin solodebut. Dette er ny rock på norsk med akustiske og elektroniske vibber, skrevet og spilt av Simen med et knippe fabelaktige musikere på laget. Debuten er ventet tidlig 2016.

Simen Rem har en naturlig tilstedeværelse og trygghet som gjør at man som publikummer slapper av og virkelig tar inn det han formidler. Og det han formidlet i dette akustiske settet, alt på norsk, gjør at navnet Simen Rem er noe alle og enhver burde notere seg bak øret.

- Østlands-Posten

CC: 100,-
ID: 20-år
Dørene åpnes: 20:00