UNDER på Uhørt er en konsertserie med fri aldersgrense. Søndag 7.juni har vi gleden av å presentere 4 flotte band; 

Blue Devotion er bandet til Hans Kristian Nordin, som er en bluesgitarist født i Virginia i USA. Han kom til Norge som 10-åring, og ble to år senere oppdaget av den amerikanske blueslegenden Stefan Grossman som var på turné her i landet. Det endte med at Hans Kristian spilte sammen med Grossman på Herr Nilsen og har omsider blitt godt kjent som gatemusiker på Aker Brygge og Karl Johan. Hans Kristian Nordin er profilert av Blues News som en av Norges mest lovende gitarister, og gitaren har allerede brakt ham til USA, England og Sverige.


Blue Devotion spiller Bluesrock med ordentlig trøkk og er en samling av unge talenter fra musikklinjen på Foss videregående og én som studerer lydproduksjon på NISS. I likhet med Hans Kristian, har også vokalist Aida Frantzen fått videreutdanning på renommerte Berklee College of Music i Boston. Begge har også fått stipend av Berklee College og skal tilbake dit til sommeren, men før det skal Hans Kristian spille på "Blues from the Top" festivalen i Colorado.

Hans Kristian Nordin - Gitar/Vokal
Aida Frantzen - Vokal
Tobias E. Øzeke - Tangenter
Magnus Engen - Rytme gitar
Rolf 'Synkopa' Riddervold - Trommer
Jakob Steen - Bass

https://www.facebook.com/TheBlueDevotion
https://www.facebook.com/HKNGuitar

Busted Stereo er et ungt Oslo-basert rockeband. Med en fot innenfor den klassiske rocken og den andre i bluesen, er kvartetten betydelig påvirket av de gamle store heltene. Lars Olav, Magnus og Eirik er alle elever på musikklinja på Foss VGS og har her gjort seg svært upopulære ved å spelle alt for høyt og rocka. Med andre ord – musikken spelles som den spelles skal!

Lars Olav Brynildsen - Vokal/Gitar
Magnus 'The Engine' Engen - Gitar
Eirik Løwer - Bass
Askel Sæbø - Trommer

https://www.facebook.com/BustedStereo

Stifters
Stifters er et ferskt, norsk jenteband fra Oslo som spiller Indie Rock og Alternativ.

Bandet består av:
Kristine Holmen
Sunniva Nøsterberget
Tora Brøyn
Andrea Evjen
Josefine Larsen

From Scratch
Et jenteband bestående av 5 jenter fra Oslo.

Ida Flaten - trommer
Susanna Sørensen - gitar og vokal
Hanneline Mjåland - piano
Kine Berntsen - bass
Alma Lyngstad - vokal


CC: 20,-
ID: Fri aldersgrense