Trondheimsbaserte Catching Cooper er et ungdommelig og energisk pop/rock band som henter inspirasjon fra 90-tallets pastellfargede tenåringsdrømmer og rufsete rockerebeller. De gjør et tight og intenst live-sett som er ”rett opp, beint fram trøkk” med en punk-aktig energi - samtidig som de er sykt poppa. Kom og sjekk ut dette bandet om du trenger en livlig, oppløftende og fargerik kveld på byen!

De spiller på UHØRT som en del av høstturnén de har i forkant av singelslippet "RADIO" 10. september. Følg dem på linkene under, og ikke minst kom på konserten!

Facebook: https://www.facebook.com/catchingcoopermusic?fref=ts
Instagram: https://instagram.com/catchingcooperband/
Soundcloud: https://soundcloud.com/catching-cooper

---------------------------------

GURO er en ny, ung artist som lager soulmusikk ispedd elementer fra både pop, rock og blues, blant annet inspirert av soul-legenden Marvin Gaye og norske High Red. Hun formidler enkle men store temaer som kjærlighet og kjærlighetssorg på sin egen trønderdialekt. Å formidle soul på trøndersk er relativt nytt i norsk musikksammenheng, og som et friskt pust setter GURO dermed sitt naturlige og personlige preg på den velkjente sjangeren.

GURO har med seg et utrolig stødig og dyktig band som enkelt og greit er ute etter å gi publikum en digg konsertopplevelse.

Link til Facebook-side: https://www.facebook.com/GUROband
Link til Soundcloud: https://soundcloud.com/guromarstad

CC: 50,-
ID: 20-år