KitFai er nå aktuelle med sin første utgivelse; EP'en som har fått navnet "Grip". Bandet har tidligere vist hva de er gode for, på diverse Osloscener som BLÅ, Parkteatret og Betong. 
De har tatt med seg energien og samspillet fra scenen inn i studio, og er klare til å slå fra seg med et knippe gripende rockelåter. 

Bodil Kvangarsnes står i front med en klar, men likevel skjør vokal, og i resten av bandet finner vi gitaristene Andreas Engeseth og Markus Lind Aase, bassist Rein Blomquist og trommis Arne Steinar Myrvang.

Medlemmenes musikkutdannelse og varierte bakgrunn fra blandt annet, indie, hardcore, postrock og metal resulterer i et særegent og tilgjengelig sound med intrikate og spennende detaljer. Innspillingen av "Grip" ble gjort i Urban Sound Studios i Oslo med produsent Thomas Wang som tidligere har jobbet med band og artister i sjangre fra elektropop til progresiv metall. 

EPen gis ut digitalt 21 September og på 12" vinyl via Tiger & Big Dipper.

https://www.facebook.com/kitfaiband 

CC: 100,-
ID: 20-år