I landskapet til Ryan Adams, Jonas Alaska og Monica Heldal markerer Röst seg med sine gode melodiøse historier som kombinerer det naive og lettsindige med den mørke og melankolske poesien. "Den skjøre og unike stemmen til Röst gir de melankolske låtene en trygghet og de mer hyggelige låtene en nerve", fra anmeldelsen i iTromsø.

"Musikkstilen er amerikansk folk/country/rock, og albumet er en sterk debut", fra «Vårens beste plater» i musikkmagasinet Hissig. Kritikerne har ikke vært forsiktige i sin beskrivelse av albumet som kom i mai tidligere i år: "Röst overbeviser på første forsøk. Som lyn fra klar himmel», fra Hamar Arbeiderblad, terningkast 5. "Dette er en debut fylt med gode melodier, fine detaljer og tekster som flyter lett, og han har en stemme skapt for sjangeren. Det skader heller ikke å ha flinke folk med seg», terningkast 5 i Stavanger Aftenblad.
Med et fantastisk band bestående av Kristian S Olstad, Arild Strøm og Norvald Nikolaisen ligger alt til rette for en helt spesiell kveld på kulturscenen Uhørt!

Linker til musikken:
Spotify: smarturl.it/R-Spotify
Tidal: smarturl.it/R-Tidal
Wimp: smarturl.it/R-Wimp
Apple: smarturl.it/R-Apple

Instagram: instagram.com/thisisrost
Facebook: facebook.com/rostatface
Hjemmeside: Röst.com

CC: 100,-
ID: 20-år