Avind tek deg med inn i ei verd der by, land, natur og relasjonar mellom menneske er akkompagnert av både støyete gitarar og fengjande riff. Låtskrivar og frontfigur Tonje Tafjord emigrerte til byen frå bygda i ung alder, og har no funne roen i Oslo. 
Ho hentar inspirasjon frå heimtraktene i tekstane sine, og knyter dette saman med det urbane dagleglivet frå storbyen. 

«Stummande mørke», som er den første EP-en frå Avind, er spelt inn både i Oslo og i barndomsstova til Tonje Tafjord, og kom ut digitalt og fysisk på plateselskapet Just for the Records 19. juni 2015.

30.September står Avind på Uhørt scenen. Vi gleder oss.

www.facebook.com/Avindband
http://avindband.wordpress.com/

Center of the Universe

Det har blitt stadig vanskeligere å skrive noe fornuftig om Center of the Universe for hvert år som har gått siden prosjektet ble startet i år 2000. Det startet på en firespors båndopptager, fortsatte via en datamaskin som så i sin tid ble koblet opp til et enormt orgel. Så fortsatte det på et flygende teppe over ukjente land med smektende klarinetter før det hele ble komprimert inn i en enorm firkantbølge laget av en sjelvende syntheziser.

I mai i kom den søttende plata "Limited Edtion" ut som et SD-kort og en strøm på selskapet Metronomicon Audio, I august var en av låtene med på samleplata The Wire Tapper. I juni lagde en gjeng elleveåringer en video til samme låt som kan sees her:

https://www.youtube.com/watch?v=f3jSZYjKRZo

http://centeroftheuniver.se/


CC: 100,-
ID: 20-år