Hver andre onsdag i måneden inviterer vi til jazzkveld inspirert av Django Reinhardt, der tidligere Satyricon gitarist Gildas Le Pape tar med seg gjesteartister til Uhørt for å gi oss musikalske opplevelser i et atmosfærisk lokale. En perfekt kombinasjon. 

Se for deg at du kommer inn til dempet belysning, lokalet er lunt og atmosfæren er avslappende. Folk koser seg. Fra scenen, et musikalsk eventyr som fyller hvert hjørne av det upolerte lokalet. Det både inspirerer og behager. Fra baren lukter det friskt av sitrus og utsøkt av kaffe. En deilig opplevelse.

Dørene åpner kl.19.00
Gratis inngang. Velkommen! 

Stian Vågen Nilsen og Gildas Le Pape

Stian Vågen Nilsen og Gildas Le Pape ga ut sin første plate under eget navn, «Crossing the Line» i høst. De to oslobaserte gitaristene spiller en moderne tolkning av Django Reinhardts swingjazz og duoen kjennetegnes av tøffe rytmer, originale arrangementer og dristige soloer. Platen gis ut av legendariske Hot Club Records og har blitt omtalt av selveste Jon Larsen som Skandinavias nye stringswing referanse. Til anledningen har de med seg Jazzbanditt bassist Egil Stemkens. Kom og hør Norges ledende stringswingkduoen! 

Gildas Le Pape: gitar
Stian Vågen Nilsen: gitar
Egil Stemkens: kontrabass

https://www.youtube.com/watch?v=dA0Y0lePD_c
_________________________________________________

Åpningsband: Jazzkorbinsyre. 

Jazzkorbinsyre er en stringswingtrio som både spiller the greatest hits of Django himself, andres swinghits og eget hitmateriale. De tre musikerne har både erfaring med og skolering innen sigøynerjazz, andre typer jazz og andre typer sigøynermusikk. 

Viktor Bomstad: gitar
Sigurd Jovik Bræin: gitar
Fredrik Eide Nilsen: kontrabass

CC: Gratis
ID: 20-år