VIAN slapp debutsinglen 'Gå Der Vinden Blåser' på alle digitale tjenester fredag 5. februar sammen med tilhørende musikkvideo. 'Norsk på Spotify' nevner en sterk debut og plasserte den som nr. 2 på spillelisten 'Norsk på Norsk'.

 

” Vians ́s musikk er både innovativ, sfærisk og nær med et vakkert og tidløst lydbilde. Jeg lar meg imponere over Vian ́s detaljerte og spennende produksjoner basert på Elisabet Mjanger sine glimrende komposisjoner og hennes sterke artistiske uttrykk”.

– Bjørn Ole Rasch (Musikkprodusent/Professor i Rytmisk Musikk)

 

Ved å blande det organiske med det syntetiske mikses en ny dimensjon av lydbilder og melodier som tar musikken i en eksperimentell retning. Den melodiske, tekstlige og kompositoriske driven til Elisabet Mjanger har funnet sin plass i den musikalske bredden til bandet.

'Gå Der Vinden Blåser' er skrevet av Elisabet Mjanger, arrangert og produsert av Vegard Kummen. Låten er mikset av Mike Hartung (Highasakite, Marit Larsen).

Tross deres korte tid som band har VIAN spilt sammen på kryss og tvers av hverandre siden Elisabet Mjanger startet ut med sitt soloprosjekt i 2013.

VIAN består av låtskriver Elisabet Mjanger (leadvokal) og produsent Vegard Kummen (bass, fx) sammen med Kristofer Spangen (gitarer), Sandra Borøy (kor, keys) og Tobias Øymo Solbakk (trommer, synth). Vegard Kummen ble med som produsent og bassist i 2015 og fra da av dykket bandet dypere inn i en verden av elektronikk og effekter. Puslespillet settes sammen som VIAN. Alle er etablert i Kristiansand der de traff hverandre på den rytmiske linjen på UiA.

http://www.vian-music.com

https://soundcloud.com/viannorway/ga-der-vinden-blaser

 

ID: 20 år

CC: 100 kr
Forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/508319