Reckless Souls er en het rocketrio lokalisert i Trondheim. Tungt inspirert av både gammel og moderne rock med fokus på å skape en god stemning. Med et variert repertoar leverer bandet rock for enhver smak.

Bandet kom til liv i 2013 via "Bandwagon" da de ble stemt frem som publikumsfavoritt i regionfinalen i Kristiansund. 
Siden da har det kommet en ny bassist inn i varmen og det har blitt opptreden i Tromsø, Kristiansund og Trondheim.

De har spilt i det årlige Ladehammerslaget i Trondheim i tillegg til "Musikkfest" i Tromsø august 2014. I 2015 deltok de også på "Christiansund Rockfest".

Debut-EPn "For Better Days" ble slippet 12.februar 2016 til gode tilbakemeldinger. For å sitere musikkbloggen "Musikk fra Norge":

"De fire låtene har en svak rød tråd, som EP tittelen antyder, i å se positivt på framtiden. Det bør bandet absolutt gjøre da de leverer ett bunnsolid førsteinntrykk i en gate der Big Bang har fått lov å berede grunnen alene i årevis. Nå har de fått en konkurrent, ihvertfall hvis Reckless Souls fortsetter i den gata de herjer i her."

Singelen "Heavy Heart" som er en tribute til den nordnorske skuespilleren Maryon Eilertsen (mor til vokalisten som gikk bort i fjor) ble sluppet digitalt 24.januar 2016. Siden utgivelsen har bandet blitt spilt på Radio Revolt (Trondheim), fått flere skriv fra blogg og artikkel fra TK (Tidenes Krav) og iTromsø.

EP'n kan høres i sin helhet på Spotify blant annet:
https://open.spotify.com/album/1VVFGB5wwGyy5sgeh6Cb3g

Kutyas er et band fra Oslo som har spilt sammen siden 2014 og består av fire unge menn som har kjent hverandre i godt og vel ti år. De henter inspirasjon fra ørkenen, knuste hjerter, vakre melodier og det meste som er deilig med rock. Med sine sære tekster og en spilleglede av en annen planet står Kutyas klare for å ta deg vekk fra alt som vil deg vondt i verden. 

ID: 20 år
CC: 100kr
Forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/501971