Paris Jazz Nights – Gildas Le Pape inviterer Henriette Vaagsnes, Guy Sion, Magne Føreland.
Henriette Vaagsnes: vokal
Guy Sion: saksofon
Magne Føreland: gitar
Gildas Le Pape: gitar

Henriette Vaagsnes fra Arendal har erfaring fra de fleste musikksjangere, men det er jazz og groovebasert musikk som ligger hennes hjerte nærmest. Etter flere vellykket konserter er Henriette tilbake på Uhørt for å synge hotswingende standarder og følelsefulle jazzballader med sin unike soul twist. Sammen med Gildas Le Pape blir det også på gitar multi-instrumentalist og produsent Magne Føreland. 

Gildas og Magne utgjør en av Norges mest aktive duoer innen stringswing jazz.

Guy Sion er en av Norges be-bop fremste saksofonister. Han har bodd i Norge siden 2010 etter at han flyttet fra New York. Hans andre og kritikerroste plate «Away» kom ut i 2013. Siden har han vært lead alto i både Primetime Orchestra (Bærum) og Ett Fett Storeband (Lillestrøm). Han er også involvert i diverse prosjekter fra blant annet jødisk musikk (The Diaspora House) til moderne jazz (The Xing).

Konsertstart 19:00.
Cc: gratis!