November utgaven av Von Werden Sessions får vi besøk av sologitarist Jo David Meyer Lysne og duoen fra Sverige Break a Bad Habit. 

Dette her kommer til å bli helt magisk!

Jo David Meyer Lysne er en gitarist fra Bergen, som fortiden er basert i Oslo. Han er aktiv i mange forskjellige prosjekter innen improvisert musikk, og har i år har spilt rundt 55 konserter i blandt annet Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Tsjekkia og Tanzania. Denne høsten er han aktuell med plateinnspilling for Jazzaway-records med Ann-Helen Schølberg, Jørn Øien og Steinar Mossige, og innspilling av eget soloprosjekt med bassist Mats Eilertsen. I soloformatet spiller han egne komposisjoner for akustisk gitar i et folkinspirert landskap. 

For å vite mer ------> 
https://soundcloud.com/user-380626501/sets/lysne/s-VaeqU
http://jodavidmeyerlysne.com/music.html


Break a Bad Habit

Guro Fløgstad og Linnea Jansson spiller popfolk og tar deg med på en reise inn i deres melankoliske og melodiske univers. De gir oss gatemusikantens enkle men solide oppsetting – et trekkspill, gitarer og to sterke stemmer. Break a Bad Habits tekster tar for seg tema som samfunnskritikk og kjærlighet, og gir oss skildringer av samtiden.

Inspirasjon finner de av artister som José Gonzalez, Juana Molina och Kings of Convenience

I November slipper de EP´n Desertland og feirer det med en turné i Norge og Sverige. 

”– Duoen skilte seg tydelig ut med sterke tekster og solid låtmateriale. Med bare to personer skaper de stemninger og et lydbilde som stakk seg ut i demo-haugen, sier Sletten.”
Markus Sletten Booker Trondheim Calling

"Break a Bad Habit er musikk for de lange tankereisene: Med en krysning av amerikansk fjellmusikk og ørkenblues har de skapt sin egen klangverden. Med finstemte harmonier i et lavmælt register triller det fram melodiske perler i et usminket akustisk pop-univers."
Rusty Tracks

Soundcloud: https://soundcloud.com/break-a-bad-habit
Spotify: Break a Bad Habit

CC: 50,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/516749
ID: 20-år