Fredag 9.september slapp de maskekledde vaskebjørnpunkerne i El Mapache fra Fredrikstad sin andre Ep «Family Affairs» på forskjellige strømmetjenester. Ikke nok med det så slapp de samtidig en dobbel Ep på cd som inneholder fjorårets Ep «Asexual Tribute» og årets Ep «Family Affairs» som har fått det klingende navnet «My Cousin listens to….». 

El Mapache står ganske bredbeint med ett bein i pop punken og ett bein i Scandirocken med disse utgivelsene. Det er deres variasjon innenfor sjangrene som gir lytteren en reise fra 90 tallet og frem til nå med fokus på fengende melodier og allsangvennlige refreng. Denne miksen har gitt bandet et bredt nedslagsfelt og en trofast tilhengerskare.

Med disse utgivelsene bak seg legger El Mapache ut på veien igjen og med sine energiske liveshow og fengende låter er de mer forberedt og mer sultne på å vise seg frem enn noen gang. Vil du oppleve Fredrikstads beste rockeband om dagen så er det bare å møte opp og nyte!

https://open.spotify.com/artist/6QLh7YhGyfeHW1EFgrbuDQ

-------------------------------------------------------------------------------------
Sad Tourist er et tilbakelent fuzz-rockband. 
De musikalske referansene strekker seg gjennom 60- og 70-tallet, men musikken er også prega av eksperimentering med mer avant-garde uttrykk. Sad Tourist er en foss av deilig lyd med mye Orgelspill, gitarriff og en buldrende rytmeseksjon og finnes et sted i møte mellom Hendrix, Zepp, Purple og Cream.

https://soundcloud.com/user-836898574

CC: 100,-
Forhåndssalg: http://www.ticketmaster.no/event/512815
ID: 20-år