Vi i ROCKSLO er stolte over å presentere Kaveh + Ivan Ave + Philip Emiliopå Uhørt 11. desember, for ungdom under 20 år!

ROCKSLO har også plukket ut ungdomsbandet KARMA til å varme opp.

Billetter: 70 kr / 50 kr (medlem) inkl. avg.

KAVEH er en rapper, låtskriver, produsent og artist fra Grünerløkka i Oslo. 21-åringen har vært et kjent navn i det norske musikkmiljøet i flere år og har de siste årene vært en av Norges mest strømmede, omtalte og omdiskuterte rappere. I tillegg til å gi ut kritikerrost musikk har han også gjestet låtene til andre artister som blant annet Madcon, hatt sin egen dokumentarserie på P3 og NRK3, vært By:Larm-snakkis og turnert landet rundt på festivaler som Øyafestivalen, Slottsfjell og Hovefestivalen.

IVAN AVE, opprinnelig fra Vinje i Telemark, har de siste årene vært en markant stemme i hiphopundergrunnen, både her hjemme og ute i den store verden. Etter den bejublede EPen «Low Jams» fra 2014 og minst like kritikerroste samarbeidsprosjekter med blant andre Fredfades, har endelig hans egen albumdebut «Helping Hands» fått se dagens lys. Albumet er satt sammen på et riktig så kosmopolitisk vis, i både Paris, Los Angeles og New York. Brorparten av samarbeidet mellom Ivan Ave og den amerikanske produsenten Mndsgn (signert til det legendariske Los Angeles-labelet Stones Throw Records) har dog foregått via internett mellom Oslo og Los Angeles. 

I sitt debutår har PHILIP EMILIO vært med på å forme en ny era av norsk, urban musikk. Oslo-gutten er kjent for sine melodisøe tilnærming til musikken, blandet med historier fra hans liv. Han har tatt landet med storm med bangers som Pelikaner, Skamløs og Følsom. Fremtiden tyder på at vi har å gjøre med en av morgendagens store norske artister.

KARMA er et ungt Osloband som spiller visete pop, indie og sløy rock. De har opparbeidet seg en god dose live-erfaring gjennom det siste året. Guttene holder for øyeblikket på med ny musikk som siktes mot en fremtidig EP. Karma spiller norsk selvskrevet musikk rett fra hjertet. Bandet er inspirert av artister som Kråkesølv, Circa Waves, Weezer, Bloc Party og The Cure.
https://www.facebook.com/karmafrakonteineren/

ROCKSLO er en konserarrangør for og med ungdom, og er opptatt av å tilby musikk og arrangementer av god kvalitet. Alle våre konserter er rusfrie, både foran og bak scenen. Vi har en øvre aldersgrense på 20 år, med mindre ungdommene trenger følge av en voksen.