Firetop Mountain spiller indierock i landskapet til band som Death Cab for Cutie, Arcade Fire og Jimmy Eat World. Ulikt en del band som smykker seg med lignende inspirasjonkilder er ikke Firetop Mountain særlig introverte. Det er høyt, det er ganske skittent, og det er gjort med stor selvtillit både på plate og scene. I oktober lanserte Firetop Mountain sin nye skive, The Quijote Predicament. Skiva er spilt inn i PhatCat Studios, mikset av Rolf-Arne Strandjord og produsert av Strandjord og bandet selv. Resultatet er en samling låter som veksler mellom å være drømmende, catchy, bråkete, sarte og store.

https://open.spotify.com/artist/20C9TrMVFdnHZnN9cbC5J4

-------------------------------------------------------------------------------------

Samuraj Cities spiller gnistrende elgitarer, englekor, pumpende bass, monotone trommer, analoge synther, trommemaskiner og egenrådige melodier er alle deler som tilsammen utgjør Samuraj Cities musikk. Når bandet slapp sin første skive i 2007 skrev Dagens Nyheter "..ibland släpper en svensk grupp en skiva som gör allt annat oviktigt.". Når har snart 10 år gått, og bandet har gitt ut ytterligere to plater. At bandmedlemmene i bandet er spredd i ulike byer gjør at bandet alt for sjelden samles, men nå møtes de for å spille i Oslo på Uhørt. Dette er en konsert som er et must for de som liker band som Arcade Fire, Yo La Tengo og Silverbullit.

https://open.spotify.com/artist/5mhWNzgIyVS6WIi9EfGs9a

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/firetop-mountain-og-samuraj-cities-billetter/515197
ID: 20-år