Elisabeth Ellingsen og Kyrre Vanebo er musikalartister utdannet fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo der de gikk i samme klasse. Begge har en forkjærlighet for de små off-broadway-musikalene vi ikke får se så mye til her i Norge og har satt sammen en konsert med sanger fra mange små og litt ukjente, og noen kjente musikaler.

Med seg har de fått pianist Knut Løchsen som er utdannet fra Norges Musikkhøyskole og har erfaring fra blant annet Singin’ In The Rain på Oslo Nye Teater, Mamma Mia på Folketeateret, og han har spilt med artister som Jahn Teigen, Øivind Blunck, Bye og Rønning, Hege Schøyen, Bjarne Brøndbo og mange flere.

«It Started With The Wine» er en intim musikalkonsert med sanger fra musikaler som The Last 5 Years, Ordinary Days, Dogfight, Shrek the Musical, med flere. Den røde tråden er selvfølgelig kjærlighet, og selv om det er fare for litt kliss-klass er det veldig mye annet som ulmer innenfor kjærlighetens grenser – det er ikke alltid like rosenrødt.

CC: 100,-
ID: 20-år