Alle hjerter gleder seg til årets første Von Werden Sessions!

Anna Jæger er en indie-elektronisk-pop sangerinne og låtskriver. Hun startet med musikk når hun var bare elleve år. Hun er vokst opp i Canada og Usa og henter mange inspirasjoner derfra. Noen av de artistene som inspirerer henne mest er James Blake, Jack Garratt, Lo-Fang, Lorde og Oh Land. 
JÆGER er nå ferdig med sin EP av to låter som man kan finne på SoundCloud og Urørt.

Von Werden er en artist med stort formidlingsbehov, noe som tydelig vises i livesammenheng. Musikken er primært soul-innspirert med noe elementer fra singer/songwriter og jazz verdenen. Det kan trekkes linjer mot artister som Allen Stone, John Mayer og Jamie Lidell. 

Von Werden har nettop vært i Phat Cat Studios og spilt inn sin første singel. Kommer til å bli tilgjengelig iløpet av våren. 

Vi gleder oss til urfremføring!

«He has managed to create a world that makes us wanting to come together, and work hard to be the best versions of ourselves. This is how he creates his work, his music and how he presents this world. Von Werden means to become and be a part of an entity where the listeners are invited on a journey where they feel connected to something bigger then themselves».
Hentet fra

https://www.vonwerdenmusic.com/

CC: 50,-
ID: 20-År