Brooklyn har en anerkjent og innflytelsesrik musikkscene og presenterer for første gang programmet "Brooklyn Sounds", en omreisende turné hvor de presenterer nye fremadstormende band fra Brooklyn. 
Første bandet ut er bandet Syvia som gjør en fem dagers turné i Skandinavia med lokale band i hver by. Alle konsertene er gratis!

23.02 Helsinki @ Bar Loose + Teksti-TV 666, Kaleidobolt, Lisa Duo, Cats of Transnistria
24.02 Stockholm @ Debaser + Sevdaliza
25.02 Gøteborg @ Pustervik + Niki and the Dove, Pale Honey
26.02 Oslo @ Uhørt + Dråpe, Stereopol
27.02 Bergen @ Vaskeriet + Dråpe, Divisjonen

Syvia er et electropop-band fra Brooklyn med vokalist Ruth Mirsky i spissen. Hun har norsk bakgrunn og utgjør også halvparten av bandet The Familiar som var listet på NRK P3 med singelen "World Ends» i fjor. Syvia slapp sitt debutalbum "FWD" i fjor og lanserer sin nye EP "Silent Violence" nå i februar. Musikken kan beskrives som drømmende og mørk med lidenskapelige riff og luftige synther. Hør bandets nyeste singel "Anxious Animal" her: https://soundcloud.com/syvia/anxious-animal-single

Dråpe har etablert seg som et av landets mest spennende indie-band. Siden kritikerroste “Dråpe EP” ble utgitt i 2011 har bandet gitt ut to kritikerroste album, turnert i Norge, Europa og Nord-Amerika og stått på festivalscener under Roskilde, Øya, Reeperbahn, SXSW og M for Montreal. Deres siste utgivelse, ”Relax/Relapse” er et album med 10 herlige låter inspirert av Beatlesesque psykedelia og 90-talls indie-pop. Resultatet er et stilfullt og levende omriss av bandets gjenkjennelige låtskrivertalent. https://soundcloud.com/draape

Stereopol har blitt beskrevet som et indiepop-orkester med et nytt nordisk sound. Da de slapp «Fingertips" ble låten inkludert i P3 sin «Best akkurat nå»-liste, og låta fikk radiotid i inn- og utland. Bandet lanserte sitt debutalbum «Zensanity» 9. oktober, hvor den humørsmittende parasitten «The Hitch» ble spillelistet på NRK P3. De er beskrevet som et solid liveband, og har varmet opp for blant annet Avi Buffalo og Death Vessel.https://soundcloud.com/stereopol

CC: Gratis
ID: 20-år
Velkommen.