Endelig er det tid for årets første UNDER på Uhørt!! 
Fjoråret gikk strålende, og vi er veldig stolte over de fantastiske konsertopplevelsene og det fine publikummet som dukket opp på UNDER i løpet av 2015. Vi håper på å utvikle konseptet videre i år, og håper på at dere fortsatt liker UNDER! 

Mellom kl.16 og kl.20 søndag 7. februar får dere servert disse spennende artistene live:

- No Mind State: 
Med musikk inspirert av sjangere som prog, rock og grunge, er No Mind State et band som har alt fra et stort atmosfærisk lydbilde til full trøkk rett i fleisen. Denne dynamiske kvartettens medlemmer kommer fra hver sin utkant av hovedstaden, så dette er hva man får når østkant møter vestkant.

- Live and the Jean Jams:
Her får du gitarbasert pop, inspirert av sen 70 og tidlig 80-talls band som “Blondie” og “The Pretenders”, 90-tallets britpop band og ikke minst diva nr 1 i dag “Lana del Rey”. Under Landsmønstringen på UKM i Larvik 2013, ble trioen deres plukket ut som det eneste bandet til å opptre og representere UKM, foran 7000 tilskuere og 1 million TV-tittere i Oslo Spektrum. De varmet nylig opp for Kid Astray! 

- Duality:
Denne rocketrioen gir deg et show med så mye energi at du bare må slenge deg med. Rett før jul signerte de platekontrakt med High Ten og de slipper snart en ny EP! 
Som de selv sier: 
"Heavy? Melancholic? Grandiose? Poignant?
Sure! One and all!"

- The Rebels:
Gutta i The Rebels har spilt live siden de var 7 år og har sammen et unikt talent for låtsnekring. Fjellstø melodiøs punk som begeistrer de fleste. De skal snart i studio for å spille inn en ny EP, og har spilt på flere store scener de siste årene, blant annet på Trollrock!

Bli med på en heidundranes søndagsfest!

Cc: 40,-