Sean Bell's Heptic Six eksperimenterer i grenseland mellom ulike sjangere og uttrykk. Musikken varierer mellom det lille, intime og et større orkestralt uttrykk. Med fokus på det klanglige og melodiske, stilles det spørsmål ved form og utvikling. Det skapes balanse mellom gjennomkomponerte låter med fri improvisasjon. Improvisasjonen blir bindeleddet mellom det konkrete og det ukonkrete. Bandet søker å kombinere låtenes fokus på tekst og melodi, med et fokus på impro, samspill og musikalsk dramatikk.

www.soundcloud.com/bellsean

Sean Bell- vokal, keyboard og elektronikk
Harald Jordal Johannessen- gitar
Karl Erik Eilertsen- bass
Iselin Isungset- trombone
Robin Havem Løvøy- saksofon
Andreas Lunde Grindstein- trommer

--------------------------------------------------------------------------------------

Amber Clouds er et Oslobasert musikalsk prosjekt som blander søte popmelodier med dansbare gitarriff og atmosfæriske, til tider bråkete lydlandskap. Musikken bærer preg av flere ulike sjangere, men blir oftest omtalt som drømmepop, indie-pop eller shoegaze.

www.soundcloud.com/amberclouds

Bandet består av Nikolai Grindland på vokal og gitar, Erik Lindøe Aspelund på gitar/div, Kent Gulbrandsen på bass og Vetle Arnesønn Bjørnstad på trommer.

--------------------------------------------------------------------------------------

Evenpé - Even Pedersen slipper sitt debutalbum "Syng Meg Hjem" - ny musikk til utvalgte tekster fra Norske Sjømænds sangbog fra 1916 med samme tittel.
Albumet gis ut på selskapet TA:LIK RECORDS og singelen er allerede ute nå:

https://open.spotify.com/track/7GwBELPJI7xyfg7t4tJLOj

«Havet skal ei være mere!» er et av mange hissige utrop fra tekstene Even fremfører under denne konserten. Konsepttittelen «Syng meg hjem» er også selve tittellåten til prosjektet, med tekst skrevet av Bjørnstjerne Bjørnson. Alle tekstene er hentet fra en liten, gammel og fillete bokskatt med navnet «Syng mig hjem! – Norske sjømænds sangbog», tredje opplag 1916, Pastor Schartum. 
Even har tonesatt et utvalg tekster, og vil fremføre de akustisk med tradisjonell og autentisk instrumentering, med gode musikere. Og dette med tanke på den brutale historien om livet til sjøs som skal fortelles. En historie om hvor mang en elsket venn sjøen har krevet, om små mennesker omringet av et stort og mektig hav." Festival Ø (Østfold Kulturutvikling).

CC: 100,-
ID: 20-år
Velkommen!