DJ FMC (2 x NM vinner av Red Bull Thre3style) 

Sebastian Emes har blitt beskrevet som synonymt med ”good vibes” på folkemunne og har blitt bemerket som en lidenskapelig musikksjel som har vært veldig aktiv i Oslo sitt dj miljø de siste 7 årene. Han har rukket å vinne NM i klubb DJing to ganger på rad gjennom den annerkjente dj konkurransen Red Bull Thre3style DJ Battle som er i dag verdens største internasjonale dj konkuranse. Dette har ført til mye spilling inn og utland, tv opptredner, artist opptrender, festivaler og eventer. 

I en tidsalder med lettvinte digitale løsninger kan nesten hvem som helst kalle seg en DJ og det er nettopp her FMC skiller seg ut fra resten. God musikk kunnskap, sterke tekniske ferdigheter, evnen til å overraske publikum, blandet med hans egne live mashups og ernergiske scenetilværelse.

Under sitt eget navn Sebastian Emes produserer egen musikk og har gjort offisiell remix for Sandra Kolstad, Son of Light itillegg til egen singler som "Too young" og “Devil in the Sky” som har høstet god respons og fått rotasjon på P3.

http://www.soundcloud.com/sebastianemes

http://www.soundcloud.com/djfmc

http://invalid.invalid/djfmc