SOFYE (Elin Sofye Rabbevåg) er en artist fra Ålesund, bosatt i Bergen. Med en unik teft for gode melodier og sterke tekster har hun blitt omtalt som en krysning av artistene Laleh, Veronica Maggio og Ellie Goulding. 
I 2011 gav hun ut sitt debutalbum ”There`s gotta be more” (Nordic records). Albumet ble innspilt i Tinnitus recording studio og produsert av Jens Kristian Rimau og Andres Bjelland (Alfred Hall, Elsa & Emilie, The megaphonic thrift, Hypertext). Platen fikk terningkast 5 i flere aviser og flere av låtene ble listet på radiokanaler landet rundt.

Hennes første singel ut fra sitt kommende andre album, «The wheel» ble blant annet spilt på P3 og kåret til «månedens singel» av Natt og dag magasinet i Bergen. Urørt redaksjonen har tidligere beskrevet Elin Sofye som et stort talent og at har en «unik teft for å lage ekte pop musikk». Programlederne i stjernepose (P13) har også fått øynene opp for Elin Sofye`s særegenhet og omtalte hennes siste singel ”Born to be” som ”storslagen pop på et meget høyt nivå”.

SOFYE har mye scene erfaring spilt på scener som Lille Ole Bull, Røkeriet/Verftet (BT-prisen,) Biblioteket bar, Kvarteret, Hulen, musikkfest i Bergen, Parkteateret, Chagall og flere andre steder rundt omkring i Norge. Hun har også turnert i Afrika og ble plukket som en av to norske artister til å spille på ”Artists in the plus” sin festival i London tidligere i år. Et nytt album er ventet i 2016.

www.sofye.no

 

ANNA
Låtskriver og vokalist Anna Britt Bjørlykhaug utgjør i samarbeid med pianist Håvard Antonsen, og gitarist Lars Leinebø bandet Anna. Bandets medlemmer lar seg inspirere av alt fra neo-soul, r’n’b og pop, deres varierte musikalske referanser danner Annas unike lydbilde. Bandet elsker å eksperimentere med nye lydlandskap uten å føle seg bundet til en bestemt sjanger. Anna skriver låter om de store tingene i livet, om å aldri gi opp, om håp og om kjærlighet. Trioen er musikere fra øverste hylle, alle tre tjener til livets opphold som freelance musikere, men har sitt hjerte i Anna. Anna er opptatt av kvalitet samtidig som at de ønsker at musikken skal treffe mange, og med lang erfaring som musikere kan de betegnes som en scenevant gjeng med musikk du vil ønske å høre mer av! 

Tidligere har Anna gitt ut singlene Train it og Run, som begge er anbefalt og spilt av Urørt-redaksjonen. Nå er de endelig aktuelle med sin nye singel Only Love.

http://urort.p3.no/#!/Band/anna


CC: 100,-
ID: 20-år
Velkommen.